Dit is hoe een iPad eruit zou moeten zien

by • February 13, 2013 • CoolComments (2)2386

De ontwerper Ricardo Afonso heeft een concept iPad ontworpen die wat ons betreft geniaal is. Deze iPad heeft een transparant scherm en ook al lijkt het vergezocht, volgens techneuten zou het met de huidige techniek mogelijk moeten zijn om een iPad zo in productie te laten gaan. Daarvoor zou hier en daar wat gesleuteld moeten worden aan de nano-technieken die nu beschikbaar zijn. Het enige probleem is de batterij. Die zou zo klein ontworpen moeten worden dat hij in de bovenste of onderste niet transparante delen geplaatst zou kunnen worden. Ricardo Afonso is bereid om zijn ontwerp te verkopen. Lijkt ons geen slechte zet voor Apple.Pin It

Related Posts

2 Responses to Dit is hoe een iPad eruit zou moeten zien

  1. […] 19, 2013 | Tech and gadgets | No comments We hadden het een tijdje terug al over de transparante iPad en vandaag kunnen we de ├╝bergeyle telefoon van Polytron Technologies uit Taiwan laten zien. Het […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *