Mariska Orbán-de Haas stopt in juni weer met huilen

by • February 13, 2013 • CoolComments (0)1587

Mariska Orbán-de HaasMariska Orbán-de Haas, hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad, keert op haar vroegst in juni terug op de redactie. De omstreden journaliste zit sinds november ondergedoken, na het verschijnenen van een column van columnist Luuk Koelman. Die column leverde hem een stevige stroom kritiek op.

In de column richtte de schrijver zich tot de moeder van Tim Ribberink die zelfmoord pleegde omdat hij langdurig werd gepest. De brief was zogenaamd geschreven door Orbán-de Haas en zorgde voor woedende reacties.

Orbán-de Haas werd meermaals met de dood bedreigd en verscheen niet meer op haar werk.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *