92-jarige aangerand door oude buurtgenoot

by • February 14, 2013 • CoolComments (1)1777

AangerandEen bejaarde aanrander heeft woensdag zeven maanden gevangenisstraf tegen zich horen eisen. De 71-jarige inwoner van Alkmaar zou een 92-jarige buurtgenote hebben aangerand.

Het Openbaar Ministerie eist vier maanden cel, waarvan vier voorwaardelijk, tegen J. de R.. De man zou op 5 juli vorig jaar hebben toegeslagen, nadat hij een brief had weggebracht voor het oude slachtoffer. Hij keerde terug en zou hebben opgemerkt dat de vrouw ‘leuke borsten’ had. Volgens de aangeefster duwde hij daarna haar bh omhoog en betastte hij haar borsten, hoewel ze zich probeerde te verweren met haar rollator.

Poging

Volgens De R. was het slechts bij een poging gebleven, omdat de bewoonster half ten val kwam. Zijn advocaat pleitte voor een voorwaardelijke celstraf en ‘slechts’ 500 euro smartengeld, in plaats van de geëiste 1.000 euro. De uitspraak is op 27 februari.

Pin It

Related Posts

One Response to 92-jarige aangerand door oude buurtgenoot

  1. Ab Toet says:

    Handen af van deze gerespecteerde ouder dames… dit kan iet hé..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *