Help Lisanne Herder – It’s Not Easy Being A Borderliner

by • February 14, 2013 • CoolComments (1)13334

OPROEP! DEEL DIT BERICHT EN HELP LISANNE HERDER!

Lisanne HerderLisanne Herder wil via deze weg een beroep doen op jullie. Jullie hulp is nodig om haar voorstelling tot een succes te maken. Hieronder staat haar oproep. Deel dit bericht via social media!

Ooit overwogen om borderliner te worden? Laat mij dan uw herder zijn tijdens de reis naar een land vol achtbanen, misselijkmakende suikerspinnen, manisch vrolijke nootjes en keiharde realitiet. Maar laat je deze ervaring liever aan anderen over kom dan alleen kijken bij mijn voorstelling:

“It’s Not Easy Being A Borderliner”

WIE BEN IK?
Ik ben een sitdown Comedienne. Ik ben er niet zomaar een. Nee, ik heb een lichamelijke handicap en een scala aan psychische aandoeningen. Ik ben een comedian die bekendheid heeft verworven met mijn deelname aan Je Zal Het Maar Hebben van BNN en mijn echte “doorbraak” kwam toen ik in 2011 meedeed aan de talentenjacht Hollands Got Talent en het met mijn comedy tot de halve finale wist te schoppen. Een hoge dosis zelfspot en een flinke dosis mezelf zijn is aanwezig. Mijn motto is dan ook: “Accept the things you can’t change, change the things you can’t accept.”

WAAROM DEZE VOORSTELLING?
Ik wil deze voorstelling graag maken, omdat ik zelf lijd aan een borderline persoonlijkheidsstoornis en er bijna geen informatie is over borderline is die over de eigen ervaringen van iemand met deze stoornis gaan. Er is ook al helemaal geen cabaretvoorstelling over gemaakt. Toen ik gediagnosticeerd werd met deze ziekte op mijn zestiende had ik kenmerken van, en op mijn achttiende de volledige diagnose. Het werd me verteld alsof ik er blij mee moest zijn, maar het was vreselijk. Toen ik ging googelen wat borderline nou precies inhield, schrok ik me rot. Er was geen enkel positief ding te vinden over iemand met of borderline zelf. Dat moet anders! Het werd gebracht alsof borderline een doodsvonnis is. Met deze voorstelling wil ik mijn ervaring vertellen, en wil ik laten zien dat leven met een stoornis als deze met recht moeilijk is, maar zeker niet onmogelijk en dat er ook leuke momenten zijn met borderline, en dat je best van iemand kan houden met zo’n stoornis. Met deze voorstelling laat ik zien hoe het is voor de omgeving die iemand kent met borderline, maar ook de ervaringswereld van de “borderliner” zelf. Je bent met borderline, hoe dan ook, nog gewoon een mens.

HOE KUN JE HELPEN DEZE VOORSTELLING TOT EEN SUCCES TE MAKEN?
Door naar de site Voordekunst.nl te gaan en een donatie te doen.
En deze pagina delen op Twitter/Facebook/Hyves etc natuurlijk!!

Met deze donatie ben ik zo blij dat je er zeker wat voor terugkrijgt.

WAT GA IK MET HET GELD DOEN:
Met het geld van VoordeKunst kan ik de promotie van de voorstelling beter doen, denk daarbij aan filmpjes, flyers, foto’s enz, kan ik lesmateriaal voor scholen en opleidingen maken van de voorstelling, maken we DVD opnames en kan ik doormiddel van support en coaching dit nog een betere voorstelling maken.

Vanaf 7 april is de voorstelling te zien met een try-out via Internet en daarna gaat de tour op 19 april van start.

Veel liefs en graag tot ziens,

Lisanne

Ps: voor meer informatie kun je op deze link klikken.

Pin It

Related Posts

One Response to Help Lisanne Herder – It’s Not Easy Being A Borderliner

  1. Oh gut, is het alweer die tijd van het jaar? Ik waardeer je inzet voor haar Paul, echt hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *