Micha Kat geilt op het lijk van Anass Aouragh

by • February 14, 2013 • CoolComments (34)2466

Micha KatUiteraard niet in de erotische zin van het woord. Micha Kat is geen necrofiele pedofiel (hopen wij). De zelfmoord van Anass Aouragh is echter wel reden voor Micha Kat om weer op geheel eigen wijze de meest ongefundeerde beschuldigingen de wereld in te slingeren. Beschuldigingen die door zijn IQ-loze volgers voor feiten worden aangenomen. Het waarschijnlijk door drank en drugs versleten hersenpannetje van Micha Kat richt meer schade aan dan een complot goed kan maken.

Volgens Micha is ook Anass Aouragh vermoord door een satanisch pedonetwerk en heeft de moord een hoog Marianne Vaatstra gehalte. Dat de moord op Marianne Vaatstra nu is opgelost en de echte dader achter de tralies zit, wil er bij de complotdenkertjes maar niet in. Allemaal het werk van Joris Demmink en zijn pedonetwerk. De opmerking waar ik mij het meest aan stoorde in de stukjes van Micha Kat over Anass Aouragh, was de opmerking dat een kind van 13 geen zelfmoord zou kunnen plegen. Om dat te ontkrachten moet ik even persoonlijk worden. Mijn beste vriend pleegde namelijk rond die leeftijd zelfmoord. Die werd niet eens gepest, maar had een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar de dood. De dood vond hij. We hebben hem van een touw in het trapsgat moeten halen. (link). Volgens Micha Kat is dat echter onmogelijk blijkbaar. Dus mijn vriend zal daar vroeger ook wel neergehangen zijn door Joris Demmink en zijn “netwerk”. *kuch
anass aouragh
Micha Kat baseert zijn uitlatingen op het feit dat de vader van Anass Aouragh tegen een Marokkaans persbureau heeft gezegd dat zijn zoon geen zelfmoord gepleegd zou hebben. Wat Micha even vergeet is dat er een stukje Marokkaanse trots bij komt kijken. Op zelfmoord rust in sommige culturen namelijk nogal een taboe. Echter zijn zulke uitlatingen voor Micha Kat reden om te schrijven dat pedofielen ons land overnemen.

Micha Kat is al een tijdje het spoor volledig bijster. Of dat komt door overmatig drankmisbruik, drugsgebruik of omdat hij gewoon knettergek is, weet niemand. Wat wel vaststaat is dat Micha Kat op deze manier zijn strijd tegen pedofiel Nederland nog ongeloofwaardiger maakt dan een gemiddeld sprookje in een kinderboek. Micha Kat is wel een necrofiel. Micha Kat geilt op warme kinderlijkjes omdat het een aandachtshoer is. Hij genereert op een verkeerde manier aandacht voor zijn zaak over de rug van dode kinderen. Dat maakt van Micha Kat een walgelijk mens….

Pin It

Related Posts

34 Responses to Micha Kat geilt op het lijk van Anass Aouragh

 1. Monique says:

  Hear,hear!

 2. Ron says:

  Toeval wil dat ik gisteren de site met Micha´s aantijgingen tegenkwam – je weet hoe dat gaat, je zoekt het een en vindt iets totaal anders – en mezelf ook behoorlijk het hoofd moest krabben. Lijkt inderdaad een trieste figuur. Bij mij kwam een – misschien nog ziekere – gedacht op.

  Nou kan een beetje paranoïa geen kwaad, zeker als het gaat om pedofilie en Demmink, want dat smeult natuurlijk al langer dan vandaag… Wat nou als je een Micha Kat zodanig voor het karretje weet te spannen, dat de hele serieuze zaak al snel door iedereen als belachelijk ter zijde geschoven wordt?

  Donders! Een complot binnen een complot? Het zou maar zo kunnen natuurlijk, ´k vind Kat best een beetje eng overkomen. Snel! Bel! Wie? Maakt niet uit, riooljournalisten genoeg. Kwestie van sappig inpakken en dan trapt iedereen er met open ogen in.

  Waarin? Weet ik veel!

 3. FeeX says:

  Een gezonde dosis wantrouwen is opgebouwd uit naakte feiten, zonder fictie.
  Paranoïa is fictie, voor feit aanzien.
  Kwestie van waarneming en perceptie of perspectief.
  Op zich al interessant genoeg discussievoer..

  • Wel even de terminologie uit elkaar houden, FeeX 🙂

   Paranoïa is een geestestoestand en fictie een schrijftechniek.

   Maar… omdat ik best snap wat u bedoelt en de discussie inderdaad interessant is, heb ik de volgende gedachtesprong om eens aan te kluiven:

   Zonder de naakte feiten met enige fantasie te beschouwen is het lastig om een theorie te ontwikkelen die aan de feiten getoetst kan worden. Menig onderzoek – op welk gebied dan ook – is van start gegaan met ´stel nou dat´ … fictie in uw woorden.

   Om er nog een schepje bovenop te doen, wat zijn feiten?

   • Baldyman says:

    Fijn, je hebt het voor elkaar hoor. Ik heb niet eens gedronken, maar toch koppijn… pfff…. En bedankt! 🙂

 4. FeeX says:

  Dat die jongen dood is, is een feit.
  Dat de politie bij zelfmoord geen details mogen vrijgeven ook.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Zelfmoord
  Het komt vaker voor dan je denkt, of leest.
  Zonder amberalert was het niet in de media gekomen.
  Maar ik lees dat er 1 getuige was die alles zag?
  (Aan het bellen was tijdens de mishandeling en toekeek, niet bij de politie gemeld heeft, maar bij familie)
  Bij schokkende gebeurtenissen zijn er altijd wel parasieten om uit te buiten, of interessant willen doen, misbruik maken.
  Er een vieze man was, en 3 jongens, en ook dat hij verkracht zou zijn werd er gezegd tijdens de dienst?
  Dat er nu een pesterslijst is, en het gehavende gezicht ook op internet?

  Het doet de jongen geen recht om een moordzaak te maken wat een eigen leven gaat lijden.
  Ik moet wel zeggen dat ik deze jongen niet gekend heb, maar me wel afvraag van hoe en wat?
  Zeker gezien het in de media blijft sudderen.
  Bijna op elke forum lees ik reacties van mensen die `bekend zijn’ met de inns en outs..
  Vergelijkbaar met een openbare lijkschouwing?
  Tja..
  Het invullen daarvan is speculatie, maar zonder feiten kun je het niet reconstrueren.

 5. Tjaboo says:

  Micha Kat is ook gepest
  [link verwijderd door redactie]

 6. Tjaboo says:

  Welja kutredactie…
  Anders verwijder je me link ff.
  luv u 2

 7. Tjaboo says:

  pestkop

 8. jan says:

  Je zegt dat je vriend ook zelfmoord heeft gepleegt. Jullie hebben hem gevonden met touw en al. Dus daar was het bewijs al. In de zaak anass is daar nooit iets over gezegd. Oke hij heeft zelf oord gepleegt maar hoe?? Waarom weet de familie dit nog niet? Is toch schandalig!!

  Zelf geloof ik niks van dat zelfnoord verhaal. De politie heeft de avond van zijn verdwijning heel dat bos uotgekampt tot ver na middennacht met speurhonden en helicopters. Waarom hebben ze anass dan niet gevonden? Een dode loopt en verplaatst zich immers niet. En een paar uur later vinden ze hem wel op de zelfde plek die ze al uitgekamt hebben. Ze vinden ook niks waarmee hij zelfmoord heeft gepleegt. Hoekan anass nadat hij dood was nog datgene waar hij zelfmoord mee heefr gepleegt verstoppen?? Dood is toch dood??

  Heel vaag allemaal. De zaak stinkt.

 9. FeeX says:

  Er is ook niet bekend of hij tijdens de zoekactie al overleden was.
  Dus dat is geen feit, maar speculatie.
  Er is geen tijdstip bekend van zijn overlijden.

  Aangezien de politie bij zelfmoord geen zaken naar buiten mag brengen, verwacht ik ook niet dat ze een autopsie op internet zetten.
  De zelfmoorden hier in de regio( ook minderjarigen) staan zelden in de krant.
  Hooguit drenkeling gevonden.

  Toch springen er veel mensen voor de trein, van de brug, of verhangen zich thuis of in het bos.
  Dagelijks..
  Niet iedereen laat een afscheidsbrief achter..

  Die jongen was in de media vanwege de amber alert..
  Laten we hopen dat deze alert niet zijn doel voorbijschiet op deze wijze..

 10. Rob Caffa says:

  Ik denk dat ij vergeet dat annas ging folderen ging jou vriend ook folderen voordat hij zelfmoord pleegde die beweeringen die gij doet omtrent micha maken jou tot een nietszegende dwaas

 11. rob says:

  Laat micha met rust wens deze held liever veel succes wanneer hij moet voorkomen ik hoop voor micha het aller beste want waarom hoeft die de vries niet naar de gevangenis voor de moord aanslag op steve brown

 12. rob says:

  Het zal je nooit lukken om micha door de stront halen zoals al die boeven dat met onze pim fortuin hebben gedaan wat geleid hebt tot de dood van deze held afgeslacht door een monster wat straks weer buiten loopt micha vecht al jaren tegen kinderneukers wat is daar verdomme mis mee zieke gek

 13. Schelden op elkaar bevordert het voeren van een zinvolle discussie bepaald niet…

 14. FeeX says:

  @ Rob.
  Pim fortuin ‘ scheen’ een voorliefde te hebben voor schandknaapjes.
  hij heeft wel een artikel over pedofilie en de vrijheid die hij nodig vond daarin.

 15. Julia says:

  Hebben jullie de foto gezien die door de vader van Annas is genomen met zijn telefoon? Hebben jullie de blauwe plekken, krassen op zijn gezicht en striemen om zijn nek gezien. Hebben jullie zijn oor gezien? Weten jullie waarom Annas pas de volgende dag is gevonden? Denken jullie dat een kind die het leven niet meer ziet zitten, zijn kwantenwijk gaat lopen en dezelfde dag erg blij is met zijn nieuwe jas?
  Denk hier maar goed over na.

 16. FeeX says:

  Internetspeurder spelen lijkt me niet bevordelijk.
  Zeker niet op basis van een foto.

  Er gaan nu al zoveel verhalen de ronde.
  Ik hoop dat de familie rust heeft.
  Wel zijn er op internet diverse vertegenwoordigers van de familie.
  En staan de ouders zelf niet gezamelijk vermeld.
  Wellicht dat er idd echt uit naam van de naasten er info naar buiten is gebracht.

  Als er twijfel is over de doodsoorzaak dan een heronderzoek.

  Maar dat betekend dat hij opgegraven moet worden..
  Tja..

 17. karin says:

  Ik heb zeker alle respect voor micha kat en daarnaast voor Martin vrijland! Dit zijn de 2 mensen die zeker 100 procent bij de waarheid zitten….. Dit is in mijn ogen ook zeker geen zelfmoord. Er zijn genoeg getuigen. Maar dat zulke dingen door de media en de justitie verstopt worden is pas schandalig!!!! Micha kat is juist tegen mensen met pedofielen gedrag, daarom komt hij hier ook voorop. Maar zodra iemand de waarheid spreekt is het gelijk een junk etc… Mensen voor mijn alle respect voor Micha kat en voor Martin vrijland.

 18. Anonymous says:

  Alle respect voor Micha kat en voor Martin Vrijland!

 19. Onthullend e feitenop site martin vrijland.justitie heeft wat uit te leggen. Op vindplaats anass is blijkbaar niets onderzocht. Zelfs een condoom gevonden ter plaatse.
  Je hoeftgeen alu hoedje te zijn om in te zien dat deze zaak stinkt.

 20. FeeX says:

  Opvallend is dat Vrijland op de vindplaats is.. en alle bloemen weg zijn?

 21. harry says:

  er staat zelfs een filmpje op youtube, hij filmt de plek,, en je ziet een condoom, flessen drank een blikje cola…. dat moet toch allemaal al zijn weggehaald voor onderzoek… het is allemaal maar raar

 22. FeeX says:

  Nogmaals… waar is de bloemenzee aan op de gefilmde plek?

 23. frans says:

  Vindplaats ligt dieper in de bosjes waar op de site van vrijland is gefilmd. Beetje lastig om daar de mensen bloemen te laten leggen. Dat is aan het pad een stukje verder

 24. FeeX says:

  Dus heeft Vrijland gewoon niets gevonden op pd omdat hij op de verkeerde plek zat.
  Ik neem aan dat hij de bloemenzee niet kon missen, en de vader gaf aan bij de bloemenzee dat het de plek was.

  Heeft hij ook gegoogled hoe lang het duurt voordat iemand door verstikking om het leven komt (gezien de zgn wurgsporen)
  Stel dat hij idd door ophanging is gestorven., dan ben je nog niet direct dood.
  Afgrijselijke dood trouwens.. spartelende doodstrijd.
  Lijkt me vreselijk.
  Wellicht vandaar de krassen?
  Bij zelfmoord is zelfverwonding niet vreemd, polsen, of springen voor de trein hilton gaat niet zonder letsel.
  Dus er zijn wel logische verklaringen.
  Blauwe plekken, lijkvlekken zie je ook bij mensen die terminaal zijn.
  Uitvaartcentra´s kunnen er meer over vertellen hoe dat zit na de dood met vlekken en verkleuringen.

  er zijn diverse mensen actief die spreken uit naam van de familie, maar ik lees weinig over moeder en zusje.
  Wel de uit naam van, maar er zijn zoveel mensen die beweren in forums dat ze ‘bekend zijn’ met de inns en outs..
  Openbare lijkschouwing?
  De vader gaf ook aan weinig tijd met zijn zoon hebben doorgebracht, sprak in ik vorm.
  Opmerkelijk is wel dat ondanks de twijfel wel eventuele bewijsmateriaal begraven is, of verdwenen tijdens de rituele wassing.
  Geen second opinion…na het vrijgeven van het lichaam.
  Bij nieuw onderzoek het lichaam opgraven?

  Ik wil geen vingers wijzen, of een schuldige zoeken.
  Maar hier doe je niemand recht mee..
  Zelfmoord wordt niet vaak in de media gebracht.
  Sommige dingen kunnen andere op ideeën brengen is vaker gebleken.
  Bij zelfmoord is de dader ook bekend.

  Moeten we nu echt willen weten hoe hij dat deed?
  Waarom hij dat deed?
  Maakt dat het dat hij nu minder dood is, om zijn prive in de media te gooien?

 25. Tjaboo says:

  Micha heerscht
  [link verwijderd door iemand die hier dingen doet]

 26. JeMammie says:

  Desinformatieagent Paul Geertsma, weet niet ofie van voor of van achter leeft.

  Heb je die laatste foto van het lichaam van Anass niet gezien?

  Striemen in de nek, snee in zijn oog, rode plekken op het gezicht en een grote plek op zijn neus(waarschijnlijk een flinke klap gehad).
  Hij heeft zeker zichzelf klappen gegeven en daarna zichzelf gewurgd.

  Wat ben je dan voor vuile vieze smerige hond als je de dader gaat beschermen door nog steeds te roepen dat dit zelfmoord is. Paul Geertsma gaat ook op de lijst.

  • Nou nou, gut gut, poeh poeh…

   Heeft u wel eens iemand gezien die zich verhangen had en tijdens deze daad tot de ontdekking kwam dat zijn permanente oplossing een tijdelijk probleem betrof? Oftewel; bent u de miskende specialist die eigenlijk direct gebeld had moeten worden voor commentaar? Zo ja, waarom reageert u dan anoniem?

   Zoals velen hebt u blijkbaar de kennis in pacht. Dat mag en u hoeft het met niemand eens te zijn, maar is op een beschaafde manier reageren nu echt zo veel gevraagd?

 27. FeeX says:

  Tja, een lijk neerleggen of vermoord worden, kan wel onopvallend,op die plek, maar een zelfmoord niet?
  Blauwe verkleuringen horen bij de dood, genoeg over terug te vinden,uitvaartcentra’s genoeg om het te beamen, de krassen zijn ook mogelijk logisch verklaarbaar, gezien verstikking een doodstrijd is.
  Dat hij de folders bezorgd heeft in het donker ..
  Tja..
  waarom zat hij bij de bieb te computeren?
  Logisch is om dit thuis te doen en daglicht over te houden bij folderen..
  Tja,

  Feiten en logica.
  Moord zonder verwondingen?
  Ook bij zelfmoord is er vaak sprake van geweld.
  Respect of begrip om je eigen leven te beeindigen is moeilijk te vatten.
  Een ‘ schuldige’ aanwijzen.
  Tja, de dader ligt op kerkhof..
  Opgraven dan maar?

 28. […] artikelen die over jou op deze website verschenen: Micha Kat geilt op het lijk van Anass Aouragh. Micha Kat opgepakt wegens bedreigen advocaat Jan Vlug. Micha Kat is bang om vermoord te worden. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *