Seven Eleven – 25 Years And Still Funkin´

by • February 15, 2013 • MuziekComments (0)1317

Seven Eleven Je hebt nog nooit van de funkband Seven Eleven gehoord?? Dan heb je dus afgelopen 25 jaar behoorlijk wat achterstand opgelopen in je muzikale opvoeding!

Seven Eleven timmert al ruim 25 jaar aan de weg met veel succes. Daarom presenteren wij van Bloghopper de nieuwste cd van de funkband “25 years and still funkin´” . Dit album is een verzameling van eerste opnames van de band vanaf 1987 en live registraties en materiaal dat niet eerder is uitgebracht. Het aanschaffen waard!

In de afgelopen 25 jaar speelde Seven Eleven op vele grote en middelgrote podia in Nederland. Drie maal werd het prestigieuze North Sea Jazzfestival aangedaan en zelfs op het Haagse Binnenhof heeft men kunnen ´grooven´ op de dampende funk van de band. Ook buiten onze landsgrenzen hebben ze veel getourd; onder andere in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en Litouwen.

Ondanks de vele tegenslagen die de band heeft gehad in de afgelopen 25 jaar, zijn ze nog steeds Alive and Kicking en niet te stoppen. Na jarenlang hard werken is 2013 het jaar waarop het langverwachte studioalbum ´Back to the source´zal uitkomen. Het album wordt april 2013 verwacht.

Wij van bloghopper zijn erg te spreken over de heerlijke swingende funky music die de Nederlandse funkband tot nu toe heeft uitgebracht. Hieronder kun je een video bekijken van hun optreden bij de show “Raymann is Laat”. Oordeel zelf!

Het album “25 years and still funkin´” is bij Bol.com te bestellen!
Vergeet niet op ´vind ik leuk´ te klikken op Facebook! 

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *