Paaldansen op de huishoudbeurs met Jan Versteegh van Pownews

by • February 18, 2013 • CoolComments (1)1974

PownewsDe huishoudbeurs is echt een vrouwending. Gemiddeld negentig procent van de bezoekers is vrouw. Dat is een hoop oestrogeen bij elkaar. Gelukkig hebben ze niet allemaal last van PMS op dezelfde dag. De sfeer op de huishoudbeurs was, eerder vandaag, dan ook zeer aangenaam te noemen.

In de hal van Women Inc. Festival werd een workshop paaldansen gegeven. Komt dat zien, komt dat zien!!! Aangezien het publiek voornamelijk uit dames bestond, viel het ons direct op dat de mannen Jan Versteegh en Tim (cameraman) van Pownews aanwezig waren. En jawel, Jan Versteegh was mans genoeg om aan de paal te gaan hangen. Respect!
Bloghopper heeft voor jullie de exclusieve beelden van de paaldansact van Pownews-verslaggeverT Jan Versteegh. Oh, en voor de heren…aan het einde van het filmpje is uiteraard te zien hoe het WEL moet. De dames van het paaldans-promoteam gaven in kittige tenuetjes de demonstratie.

FILMPJE!!

Pin It

Related Posts

One Response to Paaldansen op de huishoudbeurs met Jan Versteegh van Pownews

  1. […] eergisteravond toen ik Mark Rutte zag in Pownews. Hij werd geïnterviewd door mijn grote vriend Jan Versteegh over het feit dat Rutte nogal onzichtbaar leek de laatste tijd. Het viel hem op dat de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *