Massage met een happy ending verboden!

by • February 19, 2013 • CoolComments (1)2158

Voor een massage met een happy ending moeten klanten binnenkort niet meer in Amsterdam-West zijn. Het stadsdeel wil een verbod op salons die erotische massages aanbieden. Amsterdam begint steeds meer op een preuts Engels schoolkind te lijken.

Na een wijziging in de bestemmingsplannen zal het onmogelijk zijn een nieuwe zaak te openen, meldt AT5. Het aantal erotische massagesalons blijft maar toenemen in het stadsdeel, tot onvrede van de PvdA die misstanden als vrouwenhandel wil aanpakken.

Bestaande salons zullen extra worden gecontroleerd op illegale praktijken.

Pin It

Related Posts

One Response to Massage met een happy ending verboden!

  1. Zo typisch… Een begin maken met het wegwerken van misstanden in die salons en dan met name de vrouwen- of beter gezegd meisjeshandel start met verbieden. Verbieden en het dan toch maar tolereren, omdat handhaven natuurlijk niet te doen is.

    Immers, hoe gaat de hermandad controleren of de dame (of heer) in kwestie echt niet even het geslachtsdeel ter hand neemt? Gaat er in elke salon, in ieder kamertje permanent een zedenagent(e) post nemen? Dan voorzie ik dat de zaken alleen maar beter gaan lopen. Geüniformeerde happy ending.

    Overigens kan het gebeuren dat de happy ending aanmerkelijk minder gevaar oplevert dan de massages. Dat weet ik omdat ik me een maal heb laten verleiden tot. Niet in Amsterdam overigens, maar in dat ´Mooie gat achter de duinen´ …

    Wat het me behalve twee lege zakken opleverde? Och, een slapeloze nacht van de pijn en twee gedwongen bezoeken aan een chiropractor om wat rugwervels weer op hun plek te krijgen en het besef dat veel dames in die handel toch echt liever iets anders zouden doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *