Badr Hari in de ring tijdens K1-finale voor de wereldtitel in Zagreb

by • February 20, 2013 • CoolComments (0)1607

Badr HariHoewel Badri Hari in afwachting is van zijn proces, zal de voorlopig vrijgelaten kickbokser op 15 maart de ring betreden tijdens de K1-finale voor de wereldtitel in Zagreb. Dat meldt althans de Kroatische vechtsportwebsite Fight Site. De site is lyrisch over de komst van de kickbokser naar het vechtspektakel in de Kroatische hoofdstad. “Dit sensationele nieuws geeft een nieuwe dimensie aan het toernooi.” Vol lof wordt er geschreven over de kickbokscarrière van Hari. “Met 111 wedstrijden en slechts 11 nederlagen heeft hij een grote schare fans om zich heen verzameld.”

Bad Boy

Fight Site meldt ook dat ‘het wat minder leuk is’ dat Hari zijn vuisten buiten de ring niet in controle schijnt te hebben. “De Bad Boy, die zojuist is vrijgelaten, wacht zijn proces af buiten tralies maar in de ring van de K1-finale.”

Buitenland

Hari moet na zijn vrijlating in januari aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag hij tussen 20.00 en 08.00 uur niet in horecagelegenheden komen. Ook is het hem verboden contact op te nemen of te hebben met getuigen, met uitzondering van zijn vriendin Estelle Cruijff. Of hij naar het buitenland mag, is niet duidelijk. Hari, die in het bezit is van zowel een Nederlands als een Marokkaans paspoort, vecht onder de Marokkaanse vlag.

Everink

De kickbokser zat sinds vorige zomer vast op verdenking van ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam ArenA op 8 juli. Justitie verdenkt hem van doodslag en inmiddels ook van een aantal andere mishandelingen.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *