Claudia Schoemacher zet haar man te kakken in de media

by • February 21, 2013 • CoolComments (1)963

Claudia SchoemacherClaudia Schoemacher de vrouw van Robert Schoemacher heeft een nieuw boekje geschreven. Claudia komt met een erotische roman vol pikante details, die volgens haar allemaal verzonnen zijn. Robert Schoemacher dacht echter dat zijn vrouw al hun slaapkamergeheimen de wijde wereld in wilde slingeren via dit boekwerkje. Claudia deed haar verhaal in roddelblad de Story. Uiteraard is dat een *kuch toonaangevend tijdschrift als het om het verkopen van boeken gaat. In de Story staat te lezen: ‘Hij begon te schreeuwen, smeet het manuscript op de grond en ging met deuren slaan.

De meeste mensen zouden zulke privƩverhalen binnen de muren van het eigen huis houden, maar Claudia Schoemacher doet alles om de boekverkoop te laten stijgen. Als ze daarvoor haar man publiekelijk te kakken moet zetten, dan heeft zij daar geen probleem mee. Ja, met dat huwelijk zit het wel goed.

Het maakt Claudia Schoemacher ook helemaal niet uit hoe haar man over haar boekje denkt: ‘Eigenlijk wist ik wel dat Robert zo zou reageren en dat vond ik eigenlijk best leuk. Zijn boosheid vertelde mij vooral dat zijn liefde voor mijn nog diep zit. Onze relatie heeft nog altijd dezelfde stevige basis als toen we trouwden.‘ Misschien heeft dat huwelijk dan nu wel een deukje opgelopen, want als Robert Schoemacher al zo reageerde op uit de duim gezogen fantasieverhalen van Claudia, dan is hij vast blij met de uitspraken die Claudia over hem in de media doet.

Over de boze Robert zegt Claudia: ‘Volgens mij is hij gewoon jaloers. Robert hoeft zich geen zorgen te maken. Ik heb totaal geen behoefte aan een andere man. Maar ik vraag me wel eens af of ik hem kan vertrouwen. Hij heeft wel eens een scheve schaats gereden en een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.

Ja… Om de boekverkoop te stimuleren is het vrij normaal om je man als een notoire vreemdganger met woedeuitbarstingen neer te zetten. Alles om de oplages omhoog te krikken. Claudia Schoemacher is wat ons betreft de mediahoer van de week.

Update:
Claudia Schoemacher heeft ons via Facebook laten weten dat we sukkels zijn. We danken haar voor haar eerlijke en oprechte reactie. We hopen nu op een langdurige en vruchtbare samenwerking. Zolang zij zich zo profileert in de media, zullen wij over haar blijven schrijven. We hopen dat Claudia Schoemacher veel succes heeft in de toekomst zodat wij daarop mee kunnen liften. Mediahoeren doe je tenslotte nooit alleen.

Claudia Schoemacher

Update 2:
Volgens Robert Schoemacher is het allemaal verzonnen door de Story. Wij hebben Story om opheldering gevraagd. Daar komen we later op terug. Tenslotte zijn wij kwaliteitsmedia. šŸ˜‰

Robert Schoemacher

Pin It

Related Posts

One Response to Claudia Schoemacher zet haar man te kakken in de media

  1. ghe, heerlijk leesvermaak ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *