Open Brief – Beste Micha Kat

by • February 21, 2013 • CoolComments (9)2966

Micha KatWat zul jij het zwaar hebben. Het moet namelijk dodelijk vermoeiend zijn om achter elke boom een pedonetwerk te zien lijkt ons. De afgelopen dagen waren voor jou natuurlijk extra spannend. Je kreeg de zoveelste rechtszaak voor je kiezen omdat je een vandalistisch vernielzuchtig en tevens kinderachtig mannetje bent. Tja, Micha.. In je hoofd lijkt het bekladden van gebouwen en het bedreigen van mensen misschien een goed idee, maar als er dan zo’n rechtszaak komt knijp je hem toch even he? Weten wij alles van, kerel. Echt.

Waarom geef je justitie toch elke keer de schuld van al jouw tegenslagen? We hebben nou eenmaal wetten in dit land en als jij andermans huis met verf insmeert of telefonisch bedreigt, dan loop je de kans dat je op een dag voor het hekje van een rechter mag staan om te verklaren waarom je dit walgelijke gedrag vertoond. Is dat nou zo vreemd Micha Kat?

Je roeptoetert elke dag dat de MSM je goede zaak negeert en dat de MSM bezig is om jou kapot te maken. Lijkt ons nogal een halfbakken beschuldiging. Als iedere dorpsgek ruimte in de media zou krijgen dan waren alle tv-programma’s van het niveau van SBS6 en elke krant zou vol staan met verhalen over graancirkels en biertent gelul. Dan haken de adverteerders af en is er geen MSM meer. Wil jij dat Micha Kat? Wil jij dat alle mensen die voor de MSM werken zonder baan thuis komen te zitten?

Ook wij zijn nogal negatief over jouw werkwijze en de manier waarop jij klakkeloos iedereen beschuldigd lid te zijn van een pedonetwerk hangt ons al een tijdje meer dan de strot uit. Toch zijn wij geen onderdeel van de MSM. Hoe verklaar jij dat Micha Kat?

Rijtje artikelen die over jou op deze website verschenen:
Micha Kat geilt op het lijk van Anass Aouragh.
Micha Kat opgepakt wegens bedreigen advocaat Jan Vlug.
Micha Kat is bang om vermoord te worden.
Micha Kat uitlachen is soms onvermijdelijk.
Micha Kat en de kinderporno op zijn website Klokkenluideronline.net.
Micha Kat zelf pedofiel en lid van een pedonetwerk?
Klokkenluideronline.net is een verzamelplaats voor gekken!!
Wim Dankbaar moet meer afstand van Micha Kat nemen!
Micha Kat maakt familie van Marianne Vaatstra bewust kapot.
Micha Kat en de bende van haatzaaiers.

Het begint bijna een obsessie te worden, vind je ook niet Micha? Kun jij een reden bedenken waarom we zoveel over jou schrijven? Zou dat komen doordat wij van mening zijn dat jij en je achterban een gevaar voor de maatschappij vormen? Want jullie maken de maatschappij gevaarlijk met jullie idiote complottheorieën. Jullie hebben het op Klokkenluideronline over “in opstand komen” en “de regering omver werpen”. Dat is heel mooi Micha en ondanks dat je compleet koekoek bent in je dakpan, kunnen zelfs wij het waarderen als iemand voor een goede zaak strijdt, maar jouw manier van werken zorgt ervoor dat jij jezelf heel veel problemen bezorgd. Dat willen wij niet Micha. Jij moet gewoon rustig je oude dag in een kliniek voor mensen met een geestesziekte slijten en niet in een cel. Ook wij hebben het beste met je voor.

Jij blijft echter natuurlijk wel een echte aandachtshoer met een mislukte carrière in de media. Door jouw mislukte leventje denk jij dat je het recht hebt om mensen de grond in te trappen. Dat maakt jou gevaarlijk, maar de echte reden dat er in jouw directe omgeving een terrorisme alarm met code rood zou moeten afgaan is de achterban die jij hebt. Mensen met een weblog of website die die troep van jou lezen en daar naartoe linken alsof het feiten betreft. Het soort volk dat als je om bewijs vraagt tegen je zegt “Micha Kat zei het, dus dan is het waar”. Volk dat te dom is om zelf verder te kijken dan hun neus lang is.

Zo zien ze niet dat de Steve Brown die zo in de spotlights wordt gezet op Klokkenluideronline gewoon dezelfde kerel is die zo goed bevriend is met Matt Hoorn. Één van Micha Kat zijn grootste vijanden volgens Micha zelf. Je zou toch verwachten dat juist de complotdenkertjes oppassen met wie ze in zee gaan. Niks is echter minder waar..

Dus Micha…. Snap je nou echt niet dat jij jezelf bij het gewone volk compleet belachelijk maakt met koppen en titels zoals “JUSTITIE BEHEERT WIKI-PAGINA MICHA“? Is het inderdaad niet tijd voor een dwangbuis Micha?

Misschien zou je een keer het fatsoen op kunnen brengen om onze vragen te beantwoorden. Anders moeten we tot de conclusie komen dat jij lid bent van een netwerk vol clowns die zichzelf onsterfelijk belachelijk proberen te maken. 😉

Pin It

Related Posts

9 Responses to Open Brief – Beste Micha Kat

 1. marco says:

  Zoeken jullie een leven om deze man zwart te maken Zonder eigen onderzoek te hebben gedaan. dan zouden julie wel beter Weten. ontwetende cheeps wakker worden,

  • wthorstvd says:

   Niemand hoeft deze man zwart te maken, hij kan dat zelf als geen ander.
   Zelf superpedo en nog steeds verdacht van allerlei illegale bezigheden, zou hij er goed aan doen zich gedeisd te houden.

 2. marco says:

  Luister is naar deze man. en post geen onzin. is slecht voor de website. o o o zielig http://www.youtube.com/watch?v=cQECiLiUTeE

 3. peter says:

  Wat een obsessief gedrag voor Micha blijkt op deze website,. misschien toch eens met een expert overleggen. Dan bedoel ik een psycholoog of psychiater.
  Ik vind deze website enger dan een Micha Kat, die neemt niemand toch serieus. Maar door een website tegen Micha op te richten ben jezelf nog veel gestoorder

 4. Chris says:

  Hallo,

  ook ik wil even reageren.
  Over het algemeen lees ik veel op diverse websites, maar soms moet ik toch echt even reageren.
  Ik ben het deels eens met Peter. Een hetze tegen Micha is inderdaad gestoord.
  Ik heb ook geen vertrouwen in de MSM, dit omdat de MSM geen onafhankelijke media is. Er zijn tal van voorbeelden ( feiten) dat nieuws via de MSM gecontroleerde nieuws is en wij ( bevolking) alleen krijgen te weten wat wij mogen weten. En dat is maar een fractie van de werkelijkheid.
  Het is jammer dat de wereld vergald is door machtsgeile mensen. Alles draait alleen maar om geld en macht.
  Gezondheid van mensen en eerlijke verdeeldheid onder de werledbevolking is niet belangrijk.
  In principe is de wereld van iedereen, mens en dier. Wij mensen hebben de landsgrenzen zelf bepaald. Er bestaat geen erger ras met zoveel rotte appels als de mens. dieren doden om te overleven, mensen om geld en macht.
  Als alles eerlijk was verdeeld was er over de hele wereld geen honger en lijden meer. Nogmaals geld en ook GELOOF zijn de grootste oorzaken van al het ellende in de wereld. Volgens de Moslims zijn een ieder die een ander geloof aanbidden fout en moeten bekeren of anders dood en de katholieken zijn de grootste kruisvaarders ooit. Het Vaticaan is besmeurt met bloed. En propaganda is niet iets wat alleen in WW2 voorkwam maar ook nu nog massaal wordt toegepast.
  Ik zeg maar zo, stop aub met het volgen van nepnieuws (journaal, RTL nieuws e.d.). Kijk liever Pownews. Dat vind ik ( mijn mening) een stelletje minderbegaafde verslaggevers die alleen maar leedvermaak en onzin laten zien. Leuk voor als je je verveeld.
  Geloof in je zelf, leef van dag tot dag. En belangrijk, zorg dat je onafhankelijk en zelfvoorzienend bent. Geen schulden hebben bij de banken, ook geen hypotheek.
  Tip, volg Johan Oldenkamp eens via Pateo.nl

 5. weetikwel says:

  Proppaganda tege micha de media etc een grote KLIEK dan hen micha zwart maken is ook het ENNIGe middel. steeds meer gaan het zien,ze gaan hem gewoon kapot maken om dat veel de waarheid is. words is wakker cheeps

 6. Baldyman says:

  “Volk dat te dom is om zelf verder te kijken dan hun neus lang is.”

  Je hebt ‘te poepen’ verkeerd gespeld…..

 7. Ada De Graaf says:

  Hear hear!

 8. […] Micha Kat snapt waarschijnlijk niet dat er ook nog mensen in Nederland rondlopen die wel kunnen nadenken en die tot de juiste conclusie komen als het op Joris Demmink aankomt. Kat is van mening dat als je het niet met hem eens bent, dat je dan ook bij een pedo-netwerk hoort. Totale kolder uiteraard. De vrijheid van meningsuiting waar Micha Kat zo over loopt te schreeuwen is er blijkbaar niet voor mensen die een andere mening dan Micha Kat hebben. We hebben het al eerder gezegd en we zeggen het gewoon nog een keer. Micha Kat is gevaarlijk. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *