Overvallers gepakt door omstanders

by • February 23, 2013 • CoolComments (1)1652

OvervallersOp twee verschillende plaatsen heeft het winkelend publiek zaterdag ingegrepen tegen overvallers. In Nieuwkoop kwamen omstanders in actie toen een juwelier werd beroofd, in Eindhoven werd een overvaller overmeesterd door personeel en klanten van een supermarkt. Beide rovers zijn opgepakt, aldus de politie.

In Nieuwkoop kwamen twee mensen aan het eind van de ochtend juwelier ‘t Gouden Hart binnen. Ze dreigden met een vuurwapen, maar er ontstond een worsteling. Daarbij is geschoten. Niemand raakte gewond. Een 19-jarige man uit Mijdrecht werd overmeesterd, de ander sloeg op de vlucht met een handlanger die buiten wachtte. Ze zijn nog voortvluchtig. Het is onduidelijk of ze iets buit hebben gemaakt.

Een kassamedewerker van een supermarkt in Eindhoven werd rond 16 uur bedreigd door een 45-jarige man uit Nuenen. Die eiste dat de kassa werd geopend, maar de medewerker en andere klanten grepen in. De overval mislukte, de rover zit vast.

Pin It

Related Posts

One Response to Overvallers gepakt door omstanders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *