Roan Antiek en Curiosa – Het juiste adres voor zonwering en vloerbedekking

by • February 23, 2013 • CoolComments (3)1944

ZonweringBij Roan Antiek en Curiosa zijn ze al druk aan het uitbreiden. Nadat een tijdje terug deze fantastische winkel haar deuren opende, gaan de zaken uitstekend. Zo goed, dat ze zelfs aan een uitbreiding van de activiteiten toe zijn. Dat komt doordat Roan Antiek en Curiosa ook aan winkel en horeca-inrichtingen doet. Vanaf nu kun je ook bij Roan terecht voor uitstekend advies of het aankopen van zonwering en vloerbedekking. Het vakmanschap van Roan Antiek en Curiosa zal terug te zien zijn in uw inrichting.

Zonwering
De zonwering is zowel als binnenzonwering en buitenzonwering te krijgen. Bij de buitenzonwering kan bijvoorbeeld gedacht worden aan prachtige terrasoverkappingen van hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit is voor Roan Antiek en Curiosa de normaalste zaak van de wereld. Tevreden klanten zijn namelijk verantwoordelijk voor het succes van Roan Antiek en Curiosa.

Vloerbedekking
De vloerbedekkingen zijn te krijgen in tapijt, vinyl, laminaat en pvc vloeren. Het mooie van Roan Antiek en Curiosa is toch wel dat bijna alle vormen van vloerbedekking gratis worden opgemeten en bij u thuis of op kantoor worden gelegd. De vloerbedekking is vanaf €39,95 per meter. Laminaat is al te krijgen vanaf €39,- per vierkante meter. Er worden uitsluitend uitsluitend kwaliteitsvloeren met garantie verkocht. Om die garantie te kunnen leveren en om uw tevredenheid te garanderen is Roan Antiek en Curiosa dealer geworden van Gelasta Vloerbedekking. U kunt uiteraard ook altijd vrijblijvend advies vragen aan de deskundige mensen van Roan Antiek en Curiosa.

Restauratie van uw oude meubels
U kunt er ook voor kiezen uw oude meubels een tweede leven te geven. Bij Roan Antiek en Curiosa draaien ze hun hand niet om voor de wat moeilijkere restauratie klussen. Dus heeft u een meubel die de tand der tijd niet zo goed heeft doorstaan, maar die voor u wel een emotionele waarde heeft, dan kunt u altijd bij Roan Antiek en Curiosa terecht. Neem gewoon even contact op en bespreek uw wensen.
U kunt natuurlijk ook gewoon een bezoek brengen aan Roan Antiek en Curiosa.

Adres:
Roan Antiek en Curiosa
Heijgraefflaan 26
3953 BK Maasbergen
Telefoon: 0343-410275 of 0646175733

[gesponsord bericht]

Pin It

Related Posts

3 Responses to Roan Antiek en Curiosa – Het juiste adres voor zonwering en vloerbedekking

  1. Ronald Oliekan van Os says:

    Geweldig artikel hartelijk bedankt daarvoor.

  2. Hartelijk bedankt voor dit mooi artikel, we zijn er erg blij mee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *