Bram Moszkowicz wil Nienke Hoogervorst terug

by • February 25, 2013 • CoolComments (0)1617

Bram MoszkowiczBram Moszkowicz probeert zijn oude liefde Nienke Hoogervorst terug te winnen. “Ik heb haar pijn gedaan, dat zit me dwars en dat probeer ik goed te maken”, vertelt de advocaat zondagavond in het KRO-programma Oog in Oog.

Bram vroeg vorige week op de radio het nummer Still got the blues for you van Gary Moore aan voor Nienke.”Op 538 bespreek ik altijd wat juridische dingen en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om een plaatje voor haar aan te vragen. Romantisch hè?,” aldus de verliefde advocaat.

Bram ontmoette Nienke in 2005 toen ze deelnam aan een talentenjacht voor jonge advocaten: De Nieuwe Moszkowicz. Nienke won de show en de twee kregen een relatie.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *