Joris Demmink betaalt mensen om te trollen op Nujij.nl

by • February 27, 2013 • CoolComments (5)3081

Joris DemminkHahaha… Wat moesten we lachen toen we op Klokkenluideronline lazen dat Micha Kat mensen beschuldigde dat ze betaald zouden worden om pedo-netwerken in leven te houden door comments op Nujij.nl te plaatsen. Dat moet wel de meest waanzinnige compleet uit de duim gezogen bewering zijn die Kat ooit gedaan heeft. Gelukkig is lachen gezond, anders waren we ter plekke dood neergevallen.

Micha Kat snapt waarschijnlijk niet dat er ook nog mensen in Nederland rondlopen die wel kunnen nadenken en die tot de juiste conclusie komen als het op Joris Demmink aankomt. Kat is van mening dat als je het niet met hem eens bent, dat je dan ook bij een pedo-netwerk hoort. Totale kolder uiteraard. De vrijheid van meningsuiting waar Micha Kat zo over loopt te schreeuwen is er blijkbaar niet voor mensen die een andere mening dan Micha Kat hebben. We hebben het al eerder gezegd en we zeggen het gewoon nog een keer. Micha Kat is gevaarlijk.

Er is in al die jaren door menig mens onderzoek gedaan naar de beschuldigingen aan het adres van Joris Demmink maar concreet bewijs is er nog nooit geleverd. Alles is gebaseerd op roddels, achterklap en complotdenkertjes die elkaar constant napraten alsof het een stel papegaaien betreft. De crimineel Baybassin beweerde dat hij slachtoffer was van een complot tussen Joris Demmink en de Turkse overheid. Sindsdien vliegen de beschuldigingen Joris Demmink om de oren. Laten we echter niet vergeten dat Baybaşin een crimineel is die aan het hoofd stond van een criminele organisatie die zich vooral bezighield met drugssmokkel, maar ook niet op zag tegen afpersing en moord. Echt een man om op zijn woord te geloven dus.

Dat maakt de complotdenkertjes zoals Micha Kat niks uit. Die zien toch al achter elke boom een pedo-netwerk. Maar om nu zelfs mensen die op Nujij.nl reageren met een afwijkende mening neer te zetten als betaalde krachten van justitie die erop uit zijn om een pedo-netwerk in stand te houden is te belachelijk voor woorden.

*even een alu-hoedje opzetten doet*

Pin It

Related Posts

5 Responses to Joris Demmink betaalt mensen om te trollen op Nujij.nl

  1. losers hier wat een bagger Website, iedereen met een heldere kijk op de wereld en daar achter. Weet dat er trols zijn die worden betaald. leugens en bedrog op deze website niet de eerste keer.

  2. Maikel says:

    losers hier wat een bagger Website, iedereen met een heldere kijk op de wereld en daar achter. Weet dat er trols zijn die worden betaald. leugens en bedrog op deze website niet de eerste keer

  3. maikel says:

    nee geloven in brussel en de overheid dan komt het goed. cheeps slafen. o o o word is wakker, http://www.youtube.com/watch?v=jIJPoVSAlzw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *