Misselijkmakende uitspraak van Mark Rutte

by • February 27, 2013 • CoolComments (9)3498

Mark RutteKotsmisselijk werd ik eergisteravond toen ik Mark Rutte zag in Pownews. Hij werd geïnterviewd door mijn grote vriend Jan Versteegh over het feit dat Rutte nogal onzichtbaar leek de laatste tijd. Het viel hem op dat de minister-president wat weinig in het nieuws was en hij  van ons geld op wintersport was geweest. De beste man bleef roepen: “Tja, misschien moet je dan vaker de televisie aanzetten. Sowieso kun je mij elke vrijdag zien op televisie en bijna alle journaals gaan over mij.” Ja duh, tuurlijk besteedt men een hoop aandacht aan jou in het nieuws, aarskruiper. Het journaal bestaat tegenwoordig toch alleen maar uit leed en rotzooi, dus ook jouw rommel.

Een paar interviewvragen verder volgde de meest misselijkmakende uitspraak van MarkieMark, die bij mij tot op het bot binnenkwam. Jan vroeg hem of Rutte vond dat hij voldoende zichtbaar was voor het volk, waarop de kwallebal antwoordde: “Als u niet kijkt wanneer ik op tv ben, tja. Daar kan ik niets aan veranderen. Het is een vrij land.”

Nee Excellentie, het WAS een vrij land. Ooit, in een mijlenver verleden. Dat was in de tijd dat de mensen nog lachend over straat liepen en met plezier naar hun werk gingen. In de tijd dat ze nog werk HADDEN. Weet u nog? Gadverdamme, wat werd ik misselijk dat juist die uitspraak uit zijn waffel kwam. BRAAK! Niks vrij, ik voel me al maanden al meer en meer opgesloten. En ik zal niet de enige zijn. Alles wordt duurder en aan alle kanten moet er worden ingeleverd, maar met een oplossing komen HO MAAR! En dan begin ik nog niet eens over het gepruts met de huizenmarkt en de zorg, want dan zijn we morgen nog niet klaar. Zonde van mijn tijd!

Tijdens diezelfde uitzending pretendeerde dat hij erg druk was. Het regeerakkoord, de drie-procents-norm, de Eurotop, de aanpak van de economische crisis. Dikke lul drie bier! Onze minister-president is op onze kosten een beetje interessant aan het doen. Beetje skiën hier, beetje ouwehoeren daar. Hij is de hoge pief aan het uithangen en hoopt dat hij het beste jongetje van de klas gevonden wordt. Nu nog bij zoveel mogelijk mensen een wit voetje halen, zodat hij straks wat krediet heeft als de boel nog verder in elkaar klapt.

Ik heb geen hoop meer voor dit land of de hele fokken EU. Het is het ene gat met het andere dichten en dat zal nog wel even zo doorgaan. Leuk hoor, zo´n ´vrij land´ waarin iedereen opgesloten zit in de dictatuur die men democratie noemt.

Pin It

Related Posts

9 Responses to Misselijkmakende uitspraak van Mark Rutte

 1. Blyke Cornel says:

  Oeps wat jammer nou, m'n tv is kapot en ik heb geen geld voor een nieuwe….

 2. dolores82 says:

  een gruwel! zeer goed dat dit in deze blog aan de kaak gesteld wordt. van mij mag corpsballetje Mark de komende tijd onzichtbaar blijven of hij moet eens een maand bij een gehandicapte alleenstaande of een gezin waarvan de kostwinner in de ww is terechtgekomen gaan wonen!!!!

  • Miss Mar says:

   Inderdaad Dolores82, dat zeg ik hier ook altijd. Hij zou het gewoon eens moeten proberen, komt ie er snel genoeg achter dat ie niet rondkomt van een lullig WW, waar wij burgers het mee moeten doen. En over de zorg zeg ik al helemaal niks meer, want het is gewoonweg kansloos hoe ze daarmee omgaan.

 3. Goed stuk! Keep on going,..

  • Paul Geertsma says:

   Ik digg die chick wel die het geschreven heeft.

  • sws,.. zouden meer van zulke vrouwen moeten zijn! Mensen die echt eens zeggen wat er aan de hand is of waar het op staat. Er zijn veel te veel van die Rutte en balkenende types die overal der muil maar voor houden. Ik zeg uit een vliegtuig ermee,.. en in de weder opbouw,..
   Cheers

 4. Henk says:

  Je hoeft hier niet te blijven he, je kan ook emigreren naar een land waar het veeeeeeel beter is. laat mij dan wel aub even weten welk land dat dat is dan ga ik er ook heen namelijk.

  Ben benieuwd of je mijn reactie durft te posten

 5. De man heeft een rugzakkie voor empathisch vermogen nodig… Jammer dat die voorziening niet meer bestaat..

 6. […] met stroom beter voor het milieu en blablabla, maar het is en blijft onze eigen keuze. Met je “het is een vrij land”! Tags: Energiebedrijf, Energiebesparing, Paardenvlees About the author Copywriter, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *