Zwerver Billy Ray Harris rijk na goede daad

by • February 27, 2013 • CoolComments (0)1927

ZwerverDe Amerikaanse zwerver Billy Ray Harris hoeft niet langer bedelend aan de kost te komen. Dankzij zijn eigen eerlijkheid is de man in één klap ruim 100.000 euro rijker.

Harris vond onlangs tot zijn eigen verbazing een diamantenring tussen het kleingeld in zijn koffiebekertje waarmee hij op straat bedelt.  De man begreep direct dat sprake moest zijn van een vergissing en borg de ring veilig op. Een dag later al meldde Sarah Darling zich volledig in paniek bij Harris. Ze vertelde hem dat ze de dag ervoor last had van haar vinger en daarom haar verlovingsring in haar broekzak tussen haar kleingeld had gestopt. Zodoende was het kleinood per ongeluk in zijn bekertje terechtgekomen. Harris aarzelde geen seconde en gaf haar de ring terug.

De verloofde van Sarah Darling was zo onder de indruk van de goudeerlijke zwerver dat hij een online inzamelingsactie voor hem begon. Hij dacht er een paar honderd euro mee op te halen, maar tot zijn verrassing staat de teller na een week op ruim 100.000 euro. Vanuit de hele wereld stromen de donaties toe.

Harris kan maar moeilijk geloven wat hem overkomt. Wat hij met zijn nieuwverworven fortuin gaat doen, is nog niet bekend.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *