Revolutie is vandaag! Call of Duty: Black Ops 2

by • February 28, 2013 • CoolComments (0)2038

Ingezonden door TopKliksTV
Call of dutyOm misverstanden te voorkomen dit gaat niet over politiek maar over een game, de game Call of Duty: Black Ops 2. Op 13 november 2012 werd deze wereldwijd populaire game gelanceerd en voorafgaand aan deze lancering werd er in de Heineken Music Hall een heus Black Ops 2 event gehouden. Kaarten voor dit event waren niet te koop maar wel te winnen via de sponsoren, zo kreeg ik mijn kaarten via pu.nl.

Tijdens dit event waren er diverse optredens van o.a. Yes-R, Kraantje Pappie, Noisia en The Partysquad. Een deel van deze artiesten aangevuld met nog wat andere (semi) bekende nederlanders (Mental Theo, jamie van Di-rect, Dj Tony Star(sterretje)) gingen ook de strijd met elkaar aan in een paar potjes Black Ops 2. Het merendeel was gewoon noob alleen Jamie kon er wat van. Natuurlijk neem ik als hobbyfilmer dan ook mijn camera mee en het was dan ook de bedoeling om de volgende dag er mee aan de slag te gaan, maar toen ik de volgende ochtend/middag wakker werd lag die nieuwe game op de mat, en wat doe je dan als fanatiek Call of Duty speler juist spelen en spelen en spelen. Dus dat filmpje kwam maar niet en van uitstel komt afstel zegt men weleens.
Nou nu dus even niet!


Vandaag kunnen PS3 & PC gamers het eerste DLC pakket voor Black Ops 2 genaamd Revolution aanschaffen, het pakket wat bestaat uit 4 nieuwe multiplayer maps, een zombie map en een nieuwe zombie game mode en dat is bij Call of Duty een revolutionair nieuw wapen.
De gamers op een Xbox konden vorige maand deze DLC al kopen dit omdat microsoft een deal heeft met Activision, wat natuurlijk zwaar kudt is voor de niet Xbox gamers. In totaal zullen er 4 DLC pakketten verschijnen en vlak na de vierde is het alweer tijd voor de volgende Call of Duty die in November gelanceerd gaat worden. En ja, die schaf ik ook gewoon weer aan en dan gaat Black Ops 2 bij de rest van de collectie.
Ingezonden door TopKliksTV

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *