Gratis online adverteren – Marktplaza.nl

by • March 2, 2013 • CoolComments (0)1647

Online AdverterenWe zijn allemaal wel bekend met advertentie websites zoals Speurders.nl en Marktplaats.nl. Er is echter ook een andere speler op de Nederlandse markt. MarktPlaza – Gratis adverteren was nog nooit zo makkelijk. Op deze wijze kunt u gratis een advertentie plaatsen en dagelijks tienduizenden potentiële kopers bereiken.

MarktPlaza - Gratis adverteren

Doelgericht en tegen scherpe tarieven online adverteren is waar het tegenwoordig allemaal om draait. Of het nu gaat om een bedrijf die zichzelf online wil profileren of een gezin die hun tweedehands meubels te koop zet op een advertentiesite. Je product verkopen is het doel, toch? Probeer daarom Marktplaza gewoon eens.

Sommige websites kloppen de adverteerder geld uit de zak door ze te laten betalen voor promotionele activiteiten. Bij MarktPlaza kun je alle promotie gratis krijgen door zelf via je blog, twitter of Facebook bezoekers naar Marktplaza.nl te sturen. Ook kun je er een gratis webwinkel krijgen als je meer dan tien advertenties hebt. Wil je gewoon éénmalig iets verkopen? Probeer dan nu één van de vele rubrieken. Adverteer gratis. Wat heb je te verliezen… 😉

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *