Nieuwe rage: patatparties !!!!!!!

by • March 5, 2013 • CoolComments (0)1576

Met alle voedselschandalen waar we dagelijks mee geconfronteerd worden ga je je onderhand afvragen waar tegenwoordig GEEN paardenvlees, antibiotica, plofkip, plofvis, genetisch gemanipuleerd paardenvlees cq plofkip, op dieren getest paardenvlees, inzit. Er zijn mensen die als gevolg van al deze voedselmisdaden rauw zijn gaan eten maar dan moet je wel een groenlinksstemmer zijn om dat vol te houden en die zijn tegenwoordig schaars. Om je kinderen dan alles rauw te laten eten is ook zo wat. De verlossing komt echter uit het verre oosten en heeft totaal niets met Conimex te maken.

Na de Gangnam style komt AziĆ« opnieuw met een aansprekende rage. Deze rage gaat absoluut Europa veroveren. Het is gemaakt van aardappel en heet… patatpartie!. Even geen paardenvlees maar gewoon aardappel en frituurvet! In AziĆ« gaan jongeren naar de lokale fastfoodtoko en bestellen dan kilo’s patat die op een tafel worden geserveerd zonder poespas. Dus gewoon een stuk folie of bakpapier en een lading friet erop en bunkeren maar! Hoe meer kilo’s patat hoe leuker het feest. Desgewenst kan er een afterparty naar keuze gerganiseerd wrden. Bij een Azatische patatparty is het gebruikelijk om foto’s te maken die op de sociale media verschijnen.
Mocht deze rage Nederland gaan veroveren, verwacht ik dat het kabinet Rutte een patatbelasting zal gaan heffen om zo het begrotingstekort weer op orde te krijgen.

Patat Party

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *