Vermist echtpaar dood gevonden

by • March 5, 2013 • CoolComments (0)1786

Bij het ochtendgloren begon de Groningse politie in het Hoendiep, bij Hoogkerk, te zoeken naar een vermist echtpaar uit Aduard. Sinds maandagmiddag werden de man van 70 en de vrouw van 68 vermist. Ze hadden een afpraak met een potentiƫle koper van hun boot, waarna niets meer van het echtpaar werd vernomen. Hun auto werd vlakbij de ligplaats van hun boot gevonden en dat was voor de politie aanleiding om een zoektocht in het Hoendiep te starten. Er is ook een politie-helikopter ingezet. In de ochtend werd het levenloze lichaam van de vrouw aangetroffen en uren later dat van haar man. De politie heeft aanwijzingen dat het echtpaar door een misdrijf om het leven is gekomen.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *