iWatch van Apple later dit jaar te koop

by • March 6, 2013 • CoolComments (0)1845

Het slimme horloge van Apple moet nog dit jaar in de winkels liggen. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg.

Het bureau laat weten dat een dergelijke ‘iWatch’ lucratiever kan zijn voor Apple dan een Apple-tv, waarover al jaren geruchten de ronde doen. Uit gesprekken met marktanalisten blijkt dat op een horloge een gemiddelde winstmarge van 60 procent zit. Dat is vier keer zoveel als op tv’s.

Het lijkt vrijwel zeker dat Apple in elk geval bezig is met een horloge dat in contact staat met de iPhone. Bloomberg meldde eerder al dat een team van 100 man bezig is met de ontwikkling ervan.

Hoewel de iPhones en iPads van het bedrijf als warme broodjes over de toonbank gaan, zijn investeerders niet meer zo blij. Het sentiment is dat Apple al enige tijd geen echt innovatief apparaat meer heeft geïntroduceerd. Met de iWatch zou het willen laten zien dat het nog flink wat innovatie in zich heeft.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *