SBS6 is een kutzender

by • March 6, 2013 • CoolComments (3)2341

SBS6 is een kutzenderSBS6. Je kent de zender voor vijfderangs tokkieburgers wel. Met slappe aftreksels, falende programma’s en Z-sterren. Vroegâh was het op zich een vermakelijke zender om naar te kijken. Toen werden er nog kwalitatief goede programma’s de televee-ether in geflikkerd. Anno 2013 is het niet om aan te gluren. De publieke omroep kwam jaren geleden met een even zinloos programma dat Boer zoekt Vrouw heet. Niet lang geleden kwam SBS met De Speld In De Hooiberg. Daat ga je toch niet menen? John de Mol senior staat daar aan het roer en je ziet gelijk dat de zenders van SBS één grote treurboel is geworden.

Op zich was dat wel te verwachten, want wie kent het Talpa-debacle nou niet? Die zender was ook van Molletje en die hield het ook niet lang vol. Ja, dat heb je als je de Nederlandse huiskamers vervuild met je stronttelevee. Sinds dat die rijke totaalmalloot aan het roer staat bij de SBS-zenders (SBS6, Net5 en Veronica) is het niet veel beter. Vanaf begin april kan je je op Net 5 vergapen aan een slap aftreksel van de succesformule ‘Wie is de Mol?’ Niet elk programma dat uit de stal van SBS komt is een slap aftreksel. Zo bestaat het programma ‘Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans’. Hoewel dat geen aftreksel is, is het nog steeds dikke PEOP. Je laat toch niet die werkloze Z-sterren van een skischans af sjezen?

Ik noem maar eens een Jody Bernal op. Met het uiterlijk van een pijlgifkikker in een beschimmelde vissenkom. Na zijn homo-hit Que Si Que No, uitgegeven in het jaar 1533 ofzo, hoorde men bijna niets van hem. En dan wordt hij door SBS nummer zes van stal gehaald om wijs te komen doen in het programma ‘Pleur met je ster op het ijs.’ Dat is niet het enige… zo moest het wannabe rappertje Monsif (wie?) ook mee schaatsen. Ik verwacht van ‘Sterren dansen op het ijs’ dan wel échte sterren. En niet zulke troep als Monsif. Ik bedoel… ik heb nog nooit van dat beste mannetje gehoord. En dat wordt dan als ‘ster’ aangemerkt?

Zolang SBS6 hiermee doorgaat, zal het zichzelf alleen maar verder in de nesten werken. Voor zover het daar nog niet in zat dan. De kijkcijfers blijven maar tegenvallen, terwijl RTL4 met Kwalbert Verlinden zich helemaal in een scheur lacht. Hoewel RTL4 op zich ook PEOP is, zijn de programma’s van betere kwaliteit dan die van tokkiezender SBS6. Maar ja… op zich kan deze blog gelijk in de het rubriek ‘oud nieuws’ gezet worden, want het is al lang algemeen bekend dat SBS6 dikke stront door een trechter is. Gelukkig hebben we altijd de ‘zap-knop’ op de afstandsbediening.

Pin It

Related Posts

3 Responses to SBS6 is een kutzender

  1. Klopt als een zwerende vinger, kunnen beter een locale omroep voor Volendam of Amsterdam worden, wat een onvoorstelbare shitzooi.

  2. vijfderangs tokkieburger zich meldt.

  3. nee andere zenders zijn wat met al die reklames word je schijtziek van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *