Marcel Senders heeft zichzelf diep in de nesten gewerkt

by • March 7, 2013 • CoolComments (2)21198

Marcel Senders

Foto: Facebook

Mensen omschrijven Marcel Senders als een geniale advocaat, maar het begint er nu toch op te lijken dat deze advocaat uit Waalre heel diep in de problemen zit. Eerst werd hij beschoten terwijl hij in zijn auto zat en een paar dagen later staken ze zijn advocatenkantoor Custos in de brand.

De man die Marcel Senders heeft beschoten zou een blanke man zijn. Hij droeg grijze kleding met een grijze capuchon. Ook is er in de nabijheid, bij de Merenstraat en op de Eikenlaan bij speeltuin de KlimBim een fiets aangetroffen, maar het is niet duidelijk of deze door de dader is gebruikt. Kantoorgenoot van Senders, Carlo Oomes, zegt dat hij een vermoeden heeft wie er achter de aanslag zit, maar hij wil niet zeggen om wie het gaat.

Toch duiken er nu steeds meer geruchten op uit het criminele milieu dat de advocaat een stomme zet gemaakt heeft door de vriendin van een bekende Turkse crimineel uit Eindhoven af te pakken. Dat is over het algemeen niet echt goed voor je gezondheid. Toch wil dat niet zeggen dat beide aanslagen ook door één persoon gedaan zijn.

Volgens bekenden van Senders, die anoniem willen blijven, komt de advocaat zijn afspraken niet altijd na. Dit zou zijn zakenpartners veel geld kosten. Zij beweren dat Senders ‘de boel wel eens heeft bedonderd’. Of de aanslagen misschien daarmee te maken hebben, is onduidelijk. De advocaat heeft inmiddels een reputatie in de regio opgebouwd. Eind vorig jaar zat hij een paar dagen in voorarrest op verdenking van valsheid in geschrifte. Hij werd vrijgelaten, maar de FIOD onderzoekt de zaak nog.

Het lijkt erop dat advocaat Marcel Senders op de verkeerde paarden gewed heeft en zijn eigen toekomst de nek omgedraaid heeft. Hij zit nu ondergedoken en staat doodsangsten uit. Het leven van een flamboyante advocaat mag er dan leuk uit zien voor de buitenwereld, maar Marcel Senders heeft zich te lang op een hellend vlak begeven en is de diepte ingevallen zonder dat er nog een mogelijkheid was om weer naar boven te klimmen. Dit verhaal krijgt nog een staartje….

Pin It

Related Posts

2 Responses to Marcel Senders heeft zichzelf diep in de nesten gewerkt

  1. jhon says:

    Baas bo(e)ven baas !

    Jhon

  2. Anne Peters says:

    Tja.. ken Marcel Senders ook nog wel. Hij stuurde mij ooit op hoge poten weg uit het bos wat NAAST zijn stuk grond ligt. Ik maakte daar wat foto's. gewoon op een wandelpad en dat mocht niet van meneer. Arrogantie ten top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *