Verf je voedsel en eet het lekker op

by • March 7, 2013 • CoolComments (1)2033

VoedselverfZiet het voedsel op je bord er tegenwoordig nogal gewoontjes uit en ben je wel toe aan iets vernieuwends? Dan is er nu een mooie methode om je avondeten op een prachtige manier te versieren. Met eetbare verf uit een spuitbus. Beetje goudkleurige verf over je kip of kalkoen en je voelt je net een keizer die geniet van een koningsmaal. Saaie rode aardbeien maak je gewoon weer sprankelend door ze een ander kleurtje te geven. Nodig je vrienden uit en laat ze van verbijstering achterover slaan als je een hap neem van je pas geverfde stukje vlees.

Voedsel

Aardbei

Eet smakelijk

Voedselverf

Pin It

Related Posts

One Response to Verf je voedsel en eet het lekker op

  1. Wat een leuk idee !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *