Gilles de la Tourette en karaoke gaan “TITS” “ASS” heel goed samen

by • March 9, 2013 • Video, WTF?!?Comments (1)1773

Gilles de la TouretteVanmorgen posten we een video van een meisje met Gilles de la Tourette en onze mailbox stroomde vol. Zoiets mochten we niet posten en dat arme meisje werd op deze manier de gek aangestoken. Euhm.. Dat meisje koos er zelf voor om die video te uploaden en wij vonden hem grappig. Dat eeuwige fatsoensgelul in de mail negeren we dus maar even en gaan gewoon verder met het posten van grappige Gilles de la Tourette filmpjes. Wij worden namelijk depressief van azijnpissers.

Tijd om de feeststemming er weer in te brengen en om dat te doen gaan we even naar dit prachtige filmpje kijken van iemand die Gilles de la Tourette heeft, maar toch aan karaoke doet. GENIAAL! TITS AND ASS FOR THE WIN! Dit moet wel de meest geniale karaoke versie van dit nummer ooit zijn. Als je meer mensen met Gilles de la Tourette aan karaoke wil zien doen, dan heb je geluk. WEBSITE!

Pin It

Related Posts

One Response to Gilles de la Tourette en karaoke gaan “TITS” “ASS” heel goed samen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *