Tuig hangt puppy op

by • March 20, 2013 • CoolComments (2)1934

Schoftentuig hangt puppy opDe huidige maatschappij is vergeven van schoften. Je weet wel… mensen die letterlijk schijt aan alles en iedereen hebben. Mensen die een forse straf verdienen en publiekelijk aan de schandpaal genageld dienen te worden. Mensen die zich als schoften gedragen moeten anno 2013 beter oppassen, want overal hangen camera’s en de social media kunnen ook tegen ze werken. Kijk maar naar dat schoppend tuig uit Eindhoven en Oosterhout. Ze stonden er mooi op en er kwam vervolgens een klopjacht op de tuighklooDTzakjes.

Vandaag is er weer zo’n geval over de interwebz aan het zwerven. Twee tuigjochies die net uit de luier zijn vinden het stoer om een puppy op te hangen en er stoer mee op de foto te gaan staan. Tsja ook zij staan nu met hun domme grafmuilen mooi op de interwebz. Dus heb je niets te doen? Start een hunt à la kopschoppers en ze worden heus wel een keer gepakt. Begin dus eerst door dit artikel te RT’en en te delen, liken en elders te roeptoeteren. De (schokkende) foto vind je na de read more.

Wie kent deze schoften?

Wie kent deze schoften?

Pin It

Related Posts

2 Responses to Tuig hangt puppy op

  1. Jimmy Groenevelt says:

    Beetje late to the party? Deze foto komt uit 2010 ofzo. Maar goed..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *