Waar is Verona van de Leur gebleven?

by • March 24, 2013 • CoolComments (2)7860

Verona van de LeurMisschien heeft u nog nooit van Verona van de Leur gehoord, dat kan. Misschien ook wel. Verona van de Leur was een Nederlandse turnster die nogal een turbulent verleden achter de rug heeft. In 2001 werd Van de Leur Nederlands kampioen bij de senioren. Met de Nederlandse ploeg haalde zij een vijfde plaats op het WK in Gent en werden met dit resultaat later ook de Sportploeg van het Jaar.

Privé ging het echter allemaal wat minder met Verona, want ze kreeg een conflict met haar vader en dat werd breed uitgemeten in de Nieuwe Revu. Dat artikel is inmiddels al niet meer op de website van de Nieuwe Revu te vinden. Het kwam erop neer dat ze ruzie had met haar vader en hem beschuldigde van het achterover drukken van geld en hij zou ook nogal wat laster over haar en haar nieuwe vriend verspreid hebben. In 2011 is Verona van de Leur ook nog veroordeeld voor het afpersen van een overspelig stel en werd ze beschuldigd van het in bezit hebben van kinderporno. Daarna bleef het een tijdje stil rond de turnster tot het nieuws kwam dat ze voor VPScash achter de webcam ging zitten zodat alle mannen van Nederland naar haar erotische gekronkel konden kijken.

Toch vielen haar webcamkunsten veel mannen nogal tegen. Mannen betaalden grof om haar te zien en vervolgens bleef het bij teasen. Zulk gedrag ging als een lopend vuurtje door de adult wereld en het lijkt erop dat VPScash haar contract niet verlengd heeft om die reden. Hoe dan ook, wij vragen ons af waar Verona van de Leur nu gebleven is? Werkt ze nog in de adult industrie? Laat het ons weten.

Pin It

Related Posts

2 Responses to Waar is Verona van de Leur gebleven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *