Youtube faalt door vagina’s bij mensen door de strot te duwen

by • March 24, 2013 • CoolComments (0)29908

Mishandelde vrouwYoutube… U kent het wel. De videowebsite van Google die meer censuur toepast dan Noord-Korea faalde vandaag nogal hard door achter een video van een waarschijnlijk mishandelde vrouw een bak vagina’s te laten zien in thumbnail formaat. De video zelf ging over een vrouw die in het slechtste jaar van haar leven dagelijks een foto van haar gezicht maakte en die achter elkaar zette in een video. Momenteel vragen veel mensen zich af of de video echt is en hij gaat dan ook viral over het www. Je kunt hem onder andere bekijken op de website van Vrouwonline.nl.

Na het kijken van een video toont Youtube meestal een serie suggesties van andere video’s die je misschien zou willen kijken. Aangezien Youtube normaal geen naakt toelaat op haar website, zitten daar meestal niet echt schokkende dingen tussen, maar juist bij deze video, die ook door kinderen bekeken wordt op social media ging het mis. Blijkbaar vallen mishandelde vrouwen volgens Youtube onder dezelfde categorie als frontaal gefotografeerde vagina’s. Klik hier voor de foto!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *