Hoera! Het is feest!

by • March 25, 2013 • CoolComments (0)1786

Hoera! Het is feest!Laat de taarten, bier, lekkere tieten, ballonnen, champagne, muziek en weet ik veel maar aanrukken, want uw vaste schrijver Robin heeft al meer dan honderd nutteloze artikelen op deze website gekwakt. Feest dus! Nu hoor ik je denken “Jezelf feliciteren is not done!” FUCKING JAMMER DAN! Ik voorzie jullie lezers wel van leesvoer, anders krijg ik weer gejank dat ik te weinig schrijf. Nu alle gekheid op Geertsma’s stokje. Ik post dit bericht ook om jullie mede te delen dat ik het fijn vind om het voorrecht te hebben om jullie te voorzien van mijn hersenspinsels, meningen en nieuwsfeiten.

Mijn eerste artikel ging over spinnen en dateert van 5 oktober 2012. Sindsdien begon ik steeds meer te schrijven over allerlei onderwerpen. Van politiek gezwam tot heerlijke seks. Ik vind het gewoon leuk om te doen. Het ene artikel is wat harder dan de ander. Het is maar net hoe mijn hoofd staat. Zeker de artikelen die op het randje van asociaal hangen, moet je met een korrel zout nemen. dergelijke artikelen horen zo nu en dan op een site als Bloghopper.nl.

Het is gewoon leuk om voor deze site te schrijven, juist omdat ik mezelf kan zijn en mijn spuisels zonder al te veel gezeur van derden online kan kwakken. Ik doe dit nu een half jaar en het lijkt alsof ik veel langer voor Bloghopper schrijf. Voorlopig blijf ik hier hangen om nog meer artikelen te schrijven. De ene wat beter dan de ander. Wil je zelf ook eens een artikel online kwakken? Schroom je dan niet! Meld je je even aan en maak er wat leuks van. Tot zover dit artikel. Ik wilde op deze manier de lezers en mijn collega schrijvers bedanken! Jullie motiveren me continu en geven me een positieve vibe zodat ik lekker door kan gaan met mijn geouwehoer op deze site 🙂 Bedankt!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *