A State Of Trance 600 op 6 april in Den Bosch

by • March 26, 2013 • MuziekComments (1)2205

A State Of Trance 600 op 6 april in Den BoschWie kent Armin van Buuren niet? De DJ/Producer is voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld en daar mogen we best trots op zijn. De Leidenaar presenteert sinds 2001 de wekelijkse radioshow A State Of Trance. De show is uitgegroeid tot een van de populairste trance-radioshows ter wereld. Niet zo gek, want elke donderdag stemmen miljoenen mensen wereldwijd af op de show van Armin. In 2011 werd de 500e editie gevierd en in 2012 de 550e. Dit jaar is het tijd voor de 600e editie van A State Of Trance.

Op 14 februari dit jaar was het tijd voor de 600e editie van de radioshow en dat wordt nog steeds groots gevierd. De ASOT-circus heeft inmiddels de landen Spanje, Mexico, Brazilië, Wit-Rusland, Bulgarije, Libanon, Maleisië, India en de Verenigde Staten aangedaan. En het is nog niet over. Op 27 maart is Guatemala City aan de beurt en op 30 maart landt het circus in de Madison Square Garden in New York. En de laatste stad die wordt aangedaan is Den Bosch. Net als bij edities 500 en 550 zal Den Bosch weer het grootste trancefestijn worden. De Brabanthallen worden dan omgetoverd tot een groot trancepaleis.

Tijdens A State Of Trance 600 Den Bosch kunnen bezoekers terecht in vier verschillende zalen genoemd: Main, Turn The World Into A Dancefloor, Who’s Afraid Of 138 en The Expedition. Tranceliefhebbers komen in Den Bosch wel zeker aan hun trekken, want er komen meer dan 30 dj’s hun skills showen, waaronder Armin van Buuren, Dash Berlin en Cosmic Gate. besluit je nu om tickets te halen? Dan heb je pech, want die zijn sinds een week uitverkocht. Het is jammer, maar dan is er bij deze een schrale troost. Je kan dan vanaf 20:00 meegenieten via live.astateoftrance.com. Er zal ook een videostream beschikbaar zijn. De schrijver van dit artikel heeft wel een ticket kunnen bemachtigen en zal aanwezig zijn. Er zullen foto’s gemaakt worden en naderhand zal er een artikel verschijnen over de bevindingen van deze schrijver.

Kan je niet wachten tot Den Bosch? Dan staat aanstaande zaterdag op zondagnacht vanaf 01.00 uur de stream van A State Of Trance 600 New York gereed. De line-up van komend weekend is als volgt:

Line-up A State Of Trance 600 New York 

 Tijd DJ
01.00-02.00 Alex M.O.R.P.H.
02.00-03.00 W&W
03.00-04.30 New World Punx (Ferry Corsten & Markus Schulz)
04.30-06.00 Armin van Buuren

 

Hou er rekening mee dat komend weekend de klok een uur vooruit gaat. De tijden in de tabel zijn nog in de wintertijd. Veel plezier!

Pin It

Related Posts

One Response to A State Of Trance 600 op 6 april in Den Bosch

  1. goede tip van de klok !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *