• vitatv

Sony introduceert Vita TV. Maar waarom?

by • September 9, 2013 • Games, TechComments (0)2323

Dat het niet zo goed gaat met Sony’s PlayStation Vita is algemeen bekend. Naast de aankondiging van een Vita Slim vond Sony het ook nodig een Vita zonder scherm te introduceren. Zodat je, portable games die er slechter uitzien dan de huidige generatie games, op je veel te grote tv kan spelen. Naar mijn mening hadden ze het ding gewoon van een TV out moeten voorzien, dan was dit vreemde product overbodig geweest.

Streming services zoals Hulu en NicoNico Douga komen ook beschikbaar voor het apparaat, en om het allemaal nog iets ingewikkelder te maken kan je in de toekomst ook PS4 spelen streamen naar een andere televisie dan waar de PS4 op aangesloten is.

De PS Vita komt 14 november in Japan uit voor 9,954 yen of zo’n $100. ook komt er een bundel met DualShock 3 controller uit voor 14,994 yen (ongeveer $150). Er is nog niet geproken over een release buiten Japan.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *