• iPhone5C

Apple onthult iPhone 5C en iPhone 5S

by • September 10, 2013 • TechComments (0)2170

Zoals verwacht heeft Apple vandaag de iPhone 5C aangekondigd. De “C” staat hier voor “Color”. De nieuwe iPhone heeft een behuizing van polycarbonaat en zal in de kleuren groen, wit, blauw, roze en geel worden aangeboden. De iPhone 5C heeft net als de iPhone 5 een 4-inch-scherm met een resolutie van 1136 bij 640 pixels en een Lightning-dockconnector. De processor is gelijk aan de A6 die ook in de iPhone aanwezig is. Apple kondigde ook nog foeilelijke cases aan voor deze “nieuwe” iPhone.

Ook de verwachte iPhone 5S werd vandaag getoond. Afgezien van een 64-bits A7-processor, een dubbele ledflitser en een vingerafdrukscanner, is deze praktisch gelijk aan de iPhone 5. De A7 bevat meer dan 1 miljard transistor en een 100 mm2 die size. iOS 7 is al aangepast voor 64-bits: het heeft een native 64-bits kernel met bijbehorende libraries en drivers. Naast de grafiet en zilver kleur die we al van de iPhone 5 kennen, is er ook een nieuwe kleur toegevoegd; Champagne. Voor posers.

Uitgever Epic kwam nog even het podium op om de nieuwe Infinity Blade te tonen. Die gewoon, Infinity Blade 3 heet. En speelt als de voorgangers. Maar dan met veel meer lens flares.

Weinig verassingen dus.

Voor meer info over deze nieuwe iPhones, check iPhoneclub.nl

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *