Red het Amsterdamse Leidseplein!

by • September 26, 2013 • NewsComments (1)3461

“Amsterdam is nog niet lelijk genoeg” moest de gemeente gedacht hebben. Het Leidseplein moet namelijk op de schop. Kost een miljoen of 50, maar dan heb je er ook een nieuwe brug bij. Weg mooie verlichting, weg bomen, weg Kleine Gartmanplantsoen. Het moet lelijk, strak, met veel beton en weinig sfeer. En een fietspunt. Fietspunt!

Zo moet het eruit gaan zien
Leidseplein

Jullie kunnen er wat aan doen natuurlijk, afgezien van het allemaal heel erg vinden. Er is namelijk een online petitie. Pas door een slordige 2.000 mensen ondertekend. Zo’n grote moeite is het toch niet? Het stond ook op The Post Online maar tekenen ho maar! Mag zelfs anoniem. Tekenen die hap!

Het kan overigens geen kwaad om het Leidseplein op te knappen, integendeel. Maar om alles weg te halen wat het tot een Amsterdams plein maakt en het tot weer zo’n grijs ghetto Bijlmer/Buikslotermeerplein gaat ook wat ver.

Pin It

Related Posts

One Response to Red het Amsterdamse Leidseplein!

  1. ShelZ says:

    Helemaal mee eens!
    Vreselijk vreselijk lelijke plannen!!!
    En wat een geld daar dan voor moet worden neergeteld zeg. Dramatisch dit!!

    Hopelijk hebben wij als burger nog iets in te brengen over onze eigen stad!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *