MelGibson

Mel Gibson is overleden UPDATE

by • October 5, 2013 • BlaatComments (2)1249

Acteur Mel Gibson (onder andere bekend van Mad Max en Lethal Weapon) is vandaag, nog geen uur geleden, overleden in een auto-ongeluk tussen Ipswich en Willowbank in Queensland. Drugs en alcohol lijken niet in het spel te zijn.

Meer details zodra we ze krijgen

edit: Eddie Murphy bevond zich ook in de auto

Bron; http://mel.gibson.mediafetcher.com/news/top_stories/actor_queensland.php

UPDATE: Natuurlijk is dit een hoax! Of hoax… Zwaar woord. Een ludieke manier om een website aan te prijzen. Tik je eigen naam eens in, of die van Chris Brown (vies kutventje is dat jonguh!) voor de lol. Je weet wel, lol.

Pin It

Related Posts

2 Responses to Mel Gibson is overleden UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *