Terms and Conditions May Apply (2013)

by • October 14, 2013 • Films, VideoComments (0)816

Hier had eigenlijk een tekst moeten staan van een sterblogger, die even z’n ster kwijt was. Mocht je overigens schrijfjeuk hebben en hier dingen willen posten dan kan dat natuurlijk, je hoeft alleen maar even het contactformulier te gebruiken.

Wat wel jammer is op zich, is dat dit wel een video is die tekst verdient. Het is niet zomaar een video namelijk; je zou er weleens van kunnen gaan denken. En ik weet het, dat is eng. Maar! Maar… Soms is het een goed idee, om even bij dingen stil te staan. Bij alledaagse dingen, of juist bij vreemde. Bij je eigen naderende dood, of die van de blauwvin tonijn. Misschien ben je wel blond en vind je het stom dat je alleen in de klas zit deze week. Wellicht wil je gewoon op je zij op het tapijt liggen en naar het landschap staren. Een wandeling maken in plaats van maar weer een serie gaan kijken met je dikke reet. Doop je worstenbroodje ook eens in de chilisaus. Smeer wat birambi chutney op, nah ja, alles eigenlijk!

Als je dit allemaal hebt gelezen heb je ook gewoon teveel tijd over overigens. Je had net zo goed iets kunnen tikken dat wel ergens op slaat, of je record squats kunnen verbeteren. Met je bek 😉

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *