MacOSXMavericks

OS X Mavericks vanaf vandaag gratis te downloaden

by • October 22, 2013 • TechComments (0)2246

Natuurlijk draait ome MoFo al een tijdje de beta van deze opgepoetste drol (wat? jij negatief over OS X?) maar jullie raspaupers kunnen vanaf vandaag de update helemaal extra gratis downloaden via de OS X App Store. Mits je al Mountain Lion kan draaien of een ander snoezig poezebeest natuurlijk. Waar Windows toch al gauw zo’n 875637236724678 euro kost (en 99 cent) is deze update zo gratis als maar kan. Waar blijf je dan? Doe dan downloaden!

edit: Als je toch bezig bent, neem gelijk even de nog meer extra verder gratis download van iOS 7.0.3 mee voor al je eligible devices

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *