Poko x Tate - Orgasm wars: AV actor Sawai VS... door jimakutv

Poko x Tate – Orgasm Wars: Sawai VS Takuya

by • November 19, 2013 • WTF?!?Comments (0)6213

Als je niks van deze titel snapt, is deze tekst voor jou: Sawai is een bekende Japanse adult video acteur. Hij is hetero. Takuya is homoseksueel. Hij claimt iedere man te kunnen laten klaarkomen. Hetero of niet. Sawai zegt niet klaar te zullen komen. Takuya krijg 40 minuten om het tegendeel te bewijzen.

Yup, orgasme oorlog comedy gameshows zijn een ding. Denk ik. Kon geen andere afleveringen vinden namelijk, maar deze is spannend. Want winnen kan ook verliezen zijn. En er gebeuren dingen die ik niet zomaar kan verklaren. Maar ik ben dan ook nog nooit door een chubby Japanse dude gepijpt.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *