Sexy Pokemon

Top 10 Sexy Pokémon

by • November 26, 2013 • Blaat, GamesComments (0)2617

Zit je rustig in je favoriete metalkroeg een drankje te drinken terwijl je Pokémon trade, gaat er een muppet om lachen en zelfs foto’s nemen. Tsk. Post ik iets over Pokémon moet iemand weer zeggen dat het kinderachtig is. Er is altijd zo iemand. Doen waar je happy van wordt is niet kinderachtig. IK HOU VAN KLEURTJES! Level 100 perfect EV trained Mega Evolved Mewtwo op je oog! Pokémon is dope, Pokémon is sexy, Pokémon is tasty en *proest* Ok ok, I’m done here. Die Houndoom gaat zichzelf niet trainen. Top tien meest sexy Pokémon mensen. Paar onverwachte entries.

Bonus black man loves Pokémon video:

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *