Walking Dead 2 Trailer

by • December 14, 2013 • GamesComments (0)2188

Toevallig was ik gisteren nog de 400 Days DLC van de briljante The Walking Dead game van Telltale aan het spelen, vandaag verschijnt er een trailer voor het tweede seizoen in de mailbox! En ik heb zin in dat tweede deel!

“Briljant? Een spelletje?” Dat hoor ik maar al te vaak. Vooral van mensen die de serie kijken. Om er maar meteen vanaf te zijn; de serie is bagger. Absolute bagger. De comic is erg goed, de game (gebaseerd op de comics) is erg goed, de serie is bagger.

“Wat maakt die game dan zo goed? Met je bek.” De artstyle is vet. Grimmigheid, gezichtsuitdrukkingen, emoties, het is allemaal duidelijk. Het spel raakt je. Je MOET keuzes maken. Het verhaal sleurt je mee. Soms naar plekken waar je helemaal niet wilt zijn. Probeer minstens de demo, die is verkrijgbaar op praktisch alles (PS3, Xbox 360, Mac Windows, iOS, koelkast pony).

Officiƫle site van Telltale

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *