• Oppo

Get bent: Een overzicht van buigende smartphones

by • September 24, 2014 • TechComments (2)4119

We raken er al bijna aan gewend dat als er een nieuwe Apple telefoon uitkomt het gehele internet alleen nog maar over Apple telefoons gaat. Eerst is er de golf aan geruchten, dan is er de presentatie en lancering, en vervolgens verzint iemand een #gate. #antennagate hebben we al gehad (you are holding it wrong), en nu is het de beurt aan #bendgate.

Wat is de deal dan? Simpel: de iPhone 6 Plus is groot, heel groot. Als je die in je broekzak doet (hoe past dat?!?) en gaat zitten kan je je telefoon buigen. Dat is niet omdat Apple slechte telefoons maakt, of omdat andere bedrijven slechte telefoons maken (want er buigt wel vaker een telefoon), maar omdat jij dom bent. Yup. Ik heb het gezegd. Als je iets dat dun en breekbaar is buigt en het gaat kapot, dan is dat je eigen schuld.

Daarom voor iedereen die van buigen houdt, hier een kleine gallery met gebogen telefoons. Van domme mensen. Afgezien van bankbiljetten moet je het gewoon niet dubbelvouwen als het honderden euro’s waard is.

HTC Evo

HTC Evo

Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1

iPhone 5

iPhone 5

HTC Evo

HTC Evo

Blackberry Q10

Blackberry Q10

Samsung Galaxy S4 Black

Samsung Galaxy S4 Black

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

iPhone 4

iPhone 4

Oppo

Oppo

Pin It

Related Posts

2 Responses to Get bent: Een overzicht van buigende smartphones

  1. iphone hoesjes kwijtgeraakt says:

    hahahah heel erg buigzaam!

  2. Bert says:

    Dat is een zaak die niet om te buigen is…ghegheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *