joylent

Joylent – De eerste keer

by • January 7, 2015 • JoylentComments (0)2466

Dag 2

Voor alles is een eerste keer. Net een bak Joylent op, en ik kom amper uit m’n woorden. Foodcoma. Misschien had ik het niet in ene op moeten drinken (oh goh denk je?). Het smaakt een beetje als verwacht. Als een sportpoeder ding. Wat meliger wellicht. Gaat prima met koffie erbij ook. Niet vies. Ik klaag niet. Vraag me wel af wanneer ik weer honger krijg. Tweede batch staat alvast in de koeling in ieder geval. In de hoop dat het dan wat meer mengt. Updates volgen later vandaag.

Kijk, ontbijt (ja dat zijn sesamzaadjes van het avondeten van gisteren, ik maak zo de tafel schoon…)
IMG_5147.JPG

Update 12:30

Vrouw bakt eieren met bacon. Ik negeer bacon. Zit gewoon echt vol. Verdorie.

Update 13:45

In het kader van TMI: Toilet. Is vast niet de laatste keer. Mis het nu al.

update 15:25

Liep net over straat en het zweet brak me uit. Tegelijkertijd voelde ik me kiplekker en straalnuchter. Teveel vitamines en mineralen? Zo nuchter dat het bijna een high is. Had ik al verteld dat ik ook gestopt ben met dronken worden? Zou er zomaar iets mee te maken hebben. Heel. Erg. Nuchter.

Update 20:20

Dit was mijn avondeten gisteren:

Biefstuk!

Ierse biefstukpuntjes in een marinade van olie, oelek, zout en peper, op een bedje van noedels met een salade van Chinese kool, bosuitjes, radijsjes waar een beetje dressing van yoghurt, witte wijnazijn en honing overheen zat. Wat geroosterde sesamzaadjes eroverheen en HEIL SATAN WAT IS DAT LEKKER! Ik kan wel een beetje koken.

Mijn avondeten vandaag:

Joylent

Joylent. Best lekker. Kan wel wat met die smaak. Zag ik iets over appeltaartsmaak ergens? Maakt niet uit, dit is lekker.

(bord met kip, bacon! en heerlijke salade ter vergelijking)

No regrets. Heb ook gewoon kunnen trainen vandaag, ging prima. M’n ballen zijn er nog niet af gevallen, ook prima. On with the show.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *