Joylent – Deel 2: Het vervolg

by • January 8, 2015 • JoylentComments (0)2610

Dag 3

Het is alle dagen kerstmis! Pakketje!

En wat zit er in doos nummer twee?
IMG_5152.JPG

Er zat geen schudbeker bij mijn bestelling omdat er nog een inpakelf lazarus was van de feestdagen (en foutjes gewoon af en toe gebeuren). Probleem opgelost, direct nagezonden, Joylent helden, happy happy joy joy, aanschouw mijn schudbeker!

IMG_5153.JPG

Geheel BPA vrij, MDMA vrij, en voorlopig nog eventjes schudvrij. Om het helemaal af te maken zit er zo’n kek veer balletje bij zodat je geen klontjes krijgt in je shake. Mijn eerste Joylent shakes kwamen ordinair uit de blender, maar nu kan ik helemaal los!

*kuch*

Vandaag is trouwens chocoladedag. Ik hou niet van zoetigheid. Helemaal niet zelfs. Bah… Gelukkig is Joylent helemaal niet zo zoet en smaakt zelfs chocolade Joylent, eigenlijk prima! Vreugde ende jolijt! Ben wel verkouden aan het worden geloof ik. Of aan het afkicken, ik weet het niet. Bijkicken misschien. Komt wel goed. Voel me prima verder. We Joy-en vrolijk door!

Update 14:47

Moest gelukkig naar de wc. Nog meer blijdschap.

Update 20:14

Voelt als bedtijd. Geen idee of het gerelateerd is. Laatste portie maar eens gaan drinken zo. Trainen gaat ook nog steeds goed overigens. Voel me hoogstens fitter.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *