Joylent – Diepvriespizza

by • January 9, 2015 • JoylentComments (2)2873

Dag 4

Vandaag is het Joylent met bananensmaak dag, maar ik heb al dagen trek in pizza. Ik heb altijd trek in pizza. Mijn vrouw (de liefste) heeft heel veel begrip voor (bijna) al mijn rare uitspattingen, maar mijn liefde voor diepvriespizza zal ze nooit begrijpen. Diepvriespizza is eigenlijk net zoiets als masturberen; Het is niet volwaardig maar wel lekker. Prima toch? Nu is er ook nog een of ander verschrikkelijk sujet begonnen met iets dat Laggio Lulcin heet. Die post dan dit soort verschrikkelijke dingen op facebook:

NIEUWE PIZZA. Heerlijke vegetarische pizza met tomatensaus, knoflook, buffel mozzarella, oud Hollandse kaas, uienringen, verse tomaat, zelf gemaakte pesto, gorgonzola en rucola sla.

Krijg het heen en weer man! Minstens een week zou ik me strikt aan Joylent houden, kom je met verschrikkelijk lekker klinkende pizza’s aan! Mijn maag gromt letterlijk mee nu. Met je “Lachen joh lulzin”.

Dit is wat ik wil:

Laggio Lulcin

Dit is wat ik eet:

IMG_5154.JPG

Verder voel ik me echt helemaal prima. Echt. Geen honger overdag, de bananen Joylent smaakt niet teveel naar banaan, ik slaap goed, ik poep, ik ben scherper dan ooit, maar, toch, dat ene ding…

Pizza. Ik hou van pizza. En binnenkort zal pizza weer de mijne zijn.

Update 14:30

Net koffie wezen drinken. Dat gaat dus ook nog gewoon :p

Pin It

Related Posts

2 Responses to Joylent – Diepvriespizza

  1. Mad Medic says:

    Pizzaaaaa.
    Eigenlijk is Pizza net als sex ook.
    slechte sex is toch sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *