Joylent – Ook in het weekend

by • January 10, 2015 • JoylentComments (0)2167

Dag 5

Uiteraard. Niet eten in het weekend zou vreemd zijn. Vanillesmaak vandaag. Misschien wel de lekkerste van de vier (nee ik heb geen apple pie smaak laat me met rust). Mijn ontlasting heeft inmiddels de kleur van Joylent, dus dat is, vast wel, prima of zo? Zie zo snel eigenlijk geen minpunt. Normaal gesproken zou ik er niet eens op letten. Goed nu we dat hebben gehad…

“Wie is je dealer?”

Deze vraag wordt me de laatste tijd in verschillende vormen gevraagd. Of “Hoe kom je aan die troep?” is een favoriet. Gewoon via de website van Joylent. Bovenaan de post staat een filmpje waarin Joey van Koningsbruggen het een en ander duidelijk maakt. Zijn eerste dag Joylent. Toen nog niet in massaproductie. Doe er je voordeel mee. Als er verder nog vragen zijn hoor ik het wel.

Nog steeds trek in pizza…

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *