Joylent – Zondag. Zondig?

by • January 11, 2015 • JoylentComments (0)2459

Dag 6

Het grootste probleem, en dit is in veel andere situaties ook waar, ben ik zelf. Hoe geweldig Joylent ook moge zijn, ik ben het zwakke punt. Het is niet dat ik niet vol zit. Sterker nog ik zit af en toe propvol. Het is ook niet dat ik me niet lekker voel. Niet lekker? Ik voel me prima! Het is gewoon zo dat ik van eten hou. Ik hou van koken, ik hou van het ritueel van eten, en waar ik vooral van hou, is pizza. En bacon. En Oosters. Ik woon samen met zo’n prachtige dame die heerlijk Oosters kan koken. Ik wil het. Fuck het ontbijt, fuck de lunch, het gaat om het diner. Het dineren. Alles eromheen. Dat mis ik.

Get in mah bellah!

Zo lief

Soms moet je conclusies trekken. Mijn conclusie is dat Joylent perfect is voor mijn ontbijt en lunch maar niet voor het diner. Denk er zelfs over na om vanavond maar direct te zondigen en iets heerlijks, iets geurig te eten. En waarom stond m’n kont gisteren de hele dag in de fik? Heb deze hele week niks anders dan Joylent gegeten, en dat is heel niet pittig. Verdorie. Brandweer moest eraan te pas komen. Alsof alle Capsicum (en dat is nogal wat) van de afgelopen jaren er opeens uit wilde. Wat, de, fok? De afbeelding bij dit artikel is precies mijn gezichtsuitdrukking tijdens het toiletbezoek.

Mijn betere helft zegt net “eten is eigenlijk gewoon knuffeltjes voor binnenin” terwijl ze schattige bewegingen maakt. Ze heeft gelijk.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *