Joylent – Self-fulfilling prophecy

by • January 12, 2015 • JoylentComments (0)2673

Dag 7

Je kon er natuurlijk donder op zeggen dat ik pizza ging eten. Het werd zelfs pizza maken! Kijk maar;

zelfgemaakte pizza

Helemaal niet zo slecht voor een zelfgemaakte pizza. Verdacht lekker ook. “Ben je dan van Joylent afgestapt?” Nee, absoluut niet, maar uitzonderingen maken juist de regel. Vandaag kwam er toevallig een vriendje spelen (ik ben volwassen genoeg om dat te kunnen zeggen) en dan ga ik ook niet aan de Joylent. Neen, ik kook.

De deal is, dat Joylent gewoon geweldig is als ontbijt en lunch. Ik zal het ook blijven nuttigen als ontbijt en lunch tot het op is, en waarschijnlijk nog wel langer, maar eten als sociale gebeurtenis afschaffen is natuurlijk waanzin. Daar ik al gecertificeerd gestoord ben ga ik niet aan dat soort waanzin beginnen. Mensen komen langs? Ik eet. Mensen vragen of ik kom eten? Ik eet. Uit eten? Ik eet. Ik heb trek in pizza? Ik eet. Rest van de tijd? Joylent. Het kan soms zo makkelijk zijn 🙂

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *