Joylent – Dag elf of zo of hoe werkt dat ook alweer?

by • January 16, 2015 • JoylentComments (0)2466

Dag 11

Hoeveel heb ik gecheat de afgelopen dagen…? Om te beginnen heb ik bijna elke avond pizza gegeten omdat het kan! Ha! Gisteren bij de Horecava (daar hadden ze geen Joylent) lunch gehad waar ik niet eens over durf te vertellen zo verschrikkelijk veel en goed was het, en vandaag zou het zomaar zo kunnen zijn dat we pizza’s gaan maken. Zou kunnen. Je weet maar nooit. Afgezien van een verkoudheid of griep weet ik veel wat het is voel ik me nog steeds prima. Beter dan eerst eigenlijk. Voor Joylent bedoel ik. Ben nog steeds heel happy met het feit dat ik niet over ontbijt en lunch na hoef te denken. Gewoon Joylent. Lekker makkelijk, niet vies en geen afwas. Gelukkig heb ik nog een hele la vol met dat spul.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *