Kung Fury – Full Movie

by • June 12, 2015 • Films, MediaComments (0)411

Kwam er gisteren achter dat er gewoon mensen zijn die Kung Fury niet hebben gezien. “Ik heb gisteren Fury gezien” sprak Marnix, “iets met tanks”. Dat is niet Kung Fury, Marnix! Ga het checken! Het is maar 30 minuten en het heeft David Hasselhoff. En fuck you lasers. Laser Unicorns heeft die shit niet gemaakt om niet te kijken.

“Kung Fury is an over-the-top 80’s action comedy that was crowd funded through Kickstarter. It features Kung Fury, a Kung Fu renegade cop who travels back in time to kill his Nemesis, Hitler. The film features nazis, dinosaurs, vikings and cheesy one-liners.”

Uit Zweden, kan niet slecht zijn. Kijk het.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *