Final Fantasy VII Remake Trailer

by • June 16, 2015 • GamesComments (0)1905

Na achttien jaar is het dan eindelijk zover; SquareEnix heeft een remake van Final Fantasy VII aangekondigd voor de PlayStation 4. Goed nieuws voor fans van Cloud en mensen die er nog steeds niet over uit zijn of Aerith dood is of niet.

Het zevende deel van Final Fantasy is de favoriet van veel fans maar ik heb dat eigenlijk nooit kunnen begrijpen. De game was ontzettend lelijk, verschrikkelijk traag, de laadtijden waren een hel en het verschil tussen de graphics in de FMV filmpjes, in gevechten en op de kaart was zo groot dat ik die shit niet serieus kon nemen. Van de weeromstuit ben ik het zesde deel nog een keer gaan spelen. Ik wilde namelijk gewoon dit;

IMG_5589

Yup, dat is een alpha van Final Fantasy VII voor de Super Nintendo. Gewoon heerlijke sprites, geen low poly lelijke bullshit met laadtijden waar je thee bij kan gaan zetten. Een taart bakken. Of een joint rollen en roken. Hopelijk gaat deze remake een hoop van voornoemde ongemakken verhelpen.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *